Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας - Ο τσοπάνης και η κρυμμένη δόση του πολυπόθητου "εμβολίου" GOATVID 2K21!!!

2:34 μ.μ. - Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
02:03 μ.μ. - Παρ, 05/34/2021
Image: Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας - Ο τσοπάνης και η κρυμμένη δόση του πολυπόθητου "εμβολίου" GOATVID 2K21!!!

Ποια ομάδα θα αποκρυπτογραφήσει τα στοιχεία που άφησε ο βοσκός; Θα το μάθουμε την Κυριακή 7 Μαρτίου

Στην τελική ευθεία για το Κυνήγι Θησαυρού Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί Κυριακή 7 Μαρτίου από τις 9.00 το πρωί. " Τα Κατσίκια " ως διοργανώτρια ομάδα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να είναι όλα έτοιμα, σε ένα εγχείρημα αρκετά δύσκολο καθώς το Κυνήγι φέτος προσαρμοσμένο στα μέτρα της πανδημίας θα διεξαχθεί διαδικτυακά και κάθε ομάδα και κάθε μέλος της θα "Μείνει Σπίτι" για την αναζήτηση του Θησαυρού, με Ασφάλεια.

Κάτι ευχάριστο όμως φαίνεται πως έχουν να μας πουν τα "Κατσίκια¨ βάζοντάς μας στο κλίμα του Θησαυρού, έναν θεσμό που επί σειρά ετών πραγματοποιείται στην Ιεράπετρα. Όπως αναφέρουν λοιπόν και σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του Θησαυρού:

"Ακούσατε Ακούσατε!!!

Τα νέα είναι Ευχάριστα!!!

Βρέθηκε το εμβόλιο που προφυλάσσει από τον GOATVID 2K21!!!

Μεταφέρθηκε με άκρα μυστικότητα και κάτω από δρακόντεια μέτρα στη κεντρική μας στάνη. Δοκιμάστηκε με επιτυχία σε μερικούς ασθενείς και αμέσως όλα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν!!!

Η χαρά,όμως, δεν κράτησε για πολύ.

Μόλις έπεσε το σκοτάδι, κάποια μολυσμένα κατσίκια επιτέθηκαν στο βοσκό και του πήραν όλα τα φιαλίδια μαζί με το ψυγείο (που είχε μέσα και μερικές μπύρες). Αλλά ο τσοπάνης αποδείχθηκε σοφός!!! Ενώ τον κυνηγούσαν πρόλαβε και έκρυψε μια δόση από το πολυπόθητο εμβόλιο.... Τώρα τα μεταλλαγμένα κατσίκια κάθε βράδυ ψάχνουν να το βρουν και να καταστρέψουν κάθε ελπίδα επιστροφής στην κανονικότητα. Κάποιος πρέπει να αποκρυπτογραφήσει τα στοιχεία που άφησε ο βοσκός. Να το βρει άμεσα ώστε να λυτρωθούμε ΟΛΟΙ από αυτό το μαρτύριο.... Ποιος θα είναι αυτός που θα μας σώσει?"

Ο κ. Γιάννης Μαστοράκης από την ομάδα "Τα κατσίκια" μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τις τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουν οι ομάδες, ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν και ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους.