Κύρβεια 2020 | Ένα πολιτιστικό ταξίδι εκδηλώσεων και φέτος στην Ιεράπετρα

12:26 μ.μ. - Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020
12:07 μ.μ. - Τρί, 28/26/2020
Image: Κύρβεια 2020 | Ένα πολιτιστικό ταξίδι εκδηλώσεων και φέτος στην Ιεράπετρα

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Μαρία Σακαδάκη και η Ειδική Συνεργάτης της Οργανωτικής Επιτροπής Κατερίνα Βαγγέλα στον Ηχώ 99,8

Το πρόγραμμα των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων Κύρβεια 2020 που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 23 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως 30 Αυγούστου ανέλυσαν σε συνέντευξή τους στον Ηχώ 99,8 η πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ Δήμου Ιεράπετρας και Μαρία Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη και η Ειδική Συνεργάτης της Οργανωτικής Επιτροπής κα Κατερίνα Βαγγέλα.

Μίλησαν για τις μουσικές σκηνές, το μουσικό σεργιάνι στα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης, τις εκδηλώσεις στην Ανατολή, το Κεντρί, τη Βαϊνιά, το Θερινό σινεμά, το 1ο Παιδικό φεστιβάλ Κυρβειά…κια. Ευχαρίστησαν το Δ.Σ. και το προσωπικό του Ν.Π. ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ, του εθελοντές και τον ΕΕΣ για την στήριξη στην οργάνωση των εκδηλώσεων με ασφάλεια.

Προέτρεψαν όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις να προμηθευτούν εγκαίρως το εισιτήριό τους από το κιόσκι στην κεντρική πλατεία έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τη θέση τους και να αποφύγουν τον συνωστισμό κατά την είσοδο.

Τόνισαν ότι το σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων είναι Στηρίζουμε τον Πολιτισμό – Τηρούμε τα μέτρα και κάλεσαν τον κόσμο να σέβεται τις υποδείξεις των εθελοντών που βοηθούν στην οργάνωση.

Τέλος ευχαρίστησαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την μεγάλη προσπάθεια, μέσα σε λίγο χρόνο να ετοιμάσουν ένα ποικίλο πολιτιστικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες κορωνοϊού. Καθώς και τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη για τη στήριξή του στο όλο εγχείρημα για να μην μείνει η Ιεράπετρα χωρίς εκδηλώσεις αυτό το ιδιαίτερο πολιτιστικά καλοκαίρι.