Λασίθι: Τραυματισμός 76χρονης Γερμανίδας στο φαράγγι Ρίχτη

7:54 μ.μ. - Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022
07:07 μ.μ. - Πέμ, 14/54/2022
Image: Λασίθι: Τραυματισμός 76χρονης Γερμανίδας στο φαράγγι Ρίχτη

Η 76χρονη τουρίστρια τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από πτώση κατά την διάρκεια πεζοπορίας στο Φαράγγι του Ρίχτη, σήμερα Πέμπτη, 14 Ιουλίου

Σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 14:10, ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΔΕΑΚ για περιστατικό τραυματισμού μιας 76χρονης γυναίκας Γερμανικής υπηκοότητας, που τραυματίστηκε στο κεφάλι ύστερα από πτώση κατά την διάρκεια πεζοπορίας στο Φαράγγι του Ρίχτη.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο και η αστυνομία ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση για βοήθεια και με την συνδρομή της ΕΔΕΑΚ, προσέγγισαν την τραυματία σε χρόνο λιγότερο από μία ώρα και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με φορείο στην είσοδο του φαραγγιού όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει.

Να τονίσουμε ότι το προσωπικό της ΜΑΔΕΣ που διαχειρίζεται το φαράγγι ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στην 76χρονη δίνοντας τις πρώτες βοήθειες.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Σητείας, με γενικό συντονιστή τον αντιπύραχο κύριο Παύλο Καπετανάκη, συνδράμοντας την επιχείρηση το Α/Τ Σητείας και η ΕΔΕΑΚ.

hxonews
hxonews

Νέα Κρήτη