Λοταρία: Δέκα χιλιάδες τυχεροί θα πάρουν από 1.000 ευρώ

7:39 μ.μ. - Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017
07:12 μ.μ. - Πέμ, 21/39/2017
Image: Λοταρία: Δέκα χιλιάδες τυχεροί θα πάρουν από 1.000 ευρώ

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από το υπουργεί Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η μεγάλη λοταρία και πρόκειται να διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς, με βάση τις δαπάνες τους με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής για 10 μήνες του 2017

Επίσης, η κλήρωση για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου θα διενεργηθεί στο τέλος Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών αναφέρει:
 
Το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανακοινώνουν ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2017 θα διεξαχθούν κληρώσεις του προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων. Στις 10 διαδοχικές κληρώσεις θα κληρωθούν 1.000 τυχεροί σε κάθε μία από αυτές, δηλαδή 10.000 συνολικά, οι οποίοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Σε αυτές τις κληρώσεις συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής των μηνών Ιανουαρίου έως και Σεπτεμβρίου καθώς και του Νοεμβρίου. Η κλήρωση για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου έγινε στις 30 Νοεμβρίου, ενώ η κλήρωση για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.
 
Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο. Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τής ΑΑΔΕ. Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Υπενθυμίζεται, ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
 
Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών, που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος, που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Πηγή: ekriti.gr