Μ. Λουτσέτης : Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος, στόχος η ολοκλήρωση πριν τα Χριστούγεννα

10:01 π.μ. - Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016
10:07 π.μ. - Δευ, 11/01/2016
Image: Μ. Λουτσέτης : Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος, στόχος η ολοκλήρωση πριν τα Χριστούγεννα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πεζοδρόμησης της οδού Κοθρή

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος επί της οδού Κοθρή όπου θα γίνουν τα έργα πεζοδρόμησης στο κέντρο της πόλης της Ιεράπετρας.  Έχει τοποθετηθεί   σήμανση, οι δρόμοι περιμετρικά έχουν κλείσει και εφιστάται η προσοχή των οδηγών. Για την ομαλή κίνηση των οχημάτων  επιμελείται το τμήμα Τροχαίας   και η Δημοτική  Αστυνομία. Και στο οδόστρωμα υπάρχει σήμανση την οποία θα πρέπει να ακολουθούν οι οδηγοί. 
Ο αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης που από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο χώρο του έργου δήλωσε στον ΗΧΩ  ότι στόχος είναι το έργο να ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα και στα εμπορικά καταστήματα.  Το έργο μεταξύ άλλων προβλέπει ξύλωση πεζοδρομίων , επίστρωση με πλάκες,   νέος φωτισμός, κατασκευή παρτεριών. 
Ο κ. Λουτσέτης κάλεσε τους οδηγούς να  σεβαστούν τη σήμανση που υπάρχει και τις οδηγίες της Τροχαίας. Πρόσθεσε ότι αλλαγές στην κυκλοφορία γίνονται και επί  της οδού Οπλαρχηγού Κοκκίνη  ( από ζαχαροπλαστείο Κορονάτο  προς Ομηρείας ) όπου πλέον απαγορεύεται  η στάθμευση  από την αριστερή πλευρά λόγω του φόρτου  που θα έχει η οδός  από τα διερχόμενα οχήματα εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.