Μ. Λουτσέτης : Ο φωτισμός της οδού Κύπρου ... έχει αλλάξει «τα φώτα» στην υπηρεσία

11:27 π.μ. - Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017
11:01 π.μ. - Δευ, 16/27/2017
Image: Μ. Λουτσέτης : Ο φωτισμός της οδού Κύπρου ... έχει αλλάξει «τα  φώτα» στην υπηρεσία

Στα προβλήματα στο παραλιακό γυμναστήριο αλλά και στον ελλιπή φωτισμό στην οδό Κύπρου αναφέρθηκε στην συνεδρίαση του δ.σ. ο αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης απαντώντας και σε σχετικά ερωτήματα που έθεσαν ο επικεφαλής τησ δημοτικής παράταξης Πολίτες εν Δράσει κ. Μιχάλης Μαχαιράς και ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών κ. Μιχάλης Βιαννιτάκης αντίστοιχα

Απαντώντας για τον φωτισμό στη συγκεκριμένη οδό ο αντιδήμαρχος κ. Μάνος Λουτσέτης είπε οτι οτι το πρόβλημα προέκυψε με την υπογειωποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ. Στη συνέχεια ναυάγησε η προσπάθεια χρηματοδότησης επικαιροποιημένης μελέτης της υπηρεσίας,  από την Περιφέρεια και ξεκίνησε προσπάθεια να γίνει το έργο με  πόρους του δήμου μέσα από προμήθεια υλικού και τη διαδικασία της αυτεπιστασίας. Ο Διαγωνισμός που έγινε αρχές καλοκαιριού μετά από ένσταση ματαιώθηκε , έγινε νέος και προέκυψε νέα αίτηση για ένσταση. Με προσωπικές ενέργειες και του ίδιου και του Δημάρχου ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις  τελικά ο εργολάβος απέσυρε την ένσταση. Αυτές τις ημέρες  έχουν προσκληθεί οι ανάδοχοι να καταθέσουνς προσφορές για να προχωρήσει η διαδικασία της προμήθειας. Εκτιμάται οτι σύντομα θα γίνει η αποκατάσταση φωτισμού στην Κύπρου και σε άλλες οδούς.
 
 Όσο για το παραλιακό γυμναστήριο και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται μεταξύ άλλων ανέφερε οτι η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τα συνεργεία της τεχνικής  υπηρεσίας προχώρησε τους προηγούμενους μήνες σε σημαντικές   παρεμβάσεις στα αποδυτήρια και στον κλειστό  χώρο άθλησης βορειοανατολικά του γυμναστηρίου. Δυστυχώς όμως και ειδικά στα αποδυτήρια κάποιοι δεν σέβονται τους χώρους και πράγματι η εικόνα δεν είναι καλή και αυτό το διαπίστωσε και ο ίδιος επισκεπτόμενος προ ημερών τον χώρο.  Προβληματα όμως υπάρχουν και στο κλειστό γυμναστήριο  , δύσκολα αντιμετωπίσιμα ωστόσο όμως έχουν ένα πλάνο παρεμβάσεων . Σκοπός και προτεραιότητα είναι οι αθλητές  να μετεγκατασταθούν στο Βουζουνεράκειο στάδιο  και να δημιουργηθεί εκεί  ένας παρόμοιος χώρος κλειστού γυμναστηρίου ώστε  να μείνει το παραλιακό γυμναστήριο για ανάκες μαζικού αθλητισμου και άλλες χρήσεις.