Μ. Μαρκόπουλος: Είμαι υπερ της άποψης το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

1:00 μ.μ. - Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019
01:02 μ.μ. - Παρ, 15/00/2019
Image: Μ. Μαρκόπουλος: Είμαι  υπερ της άποψης το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

Εκλογή συνέδρων για το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής - Κρίσιμες ημερομηνίες

Ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων που θα συμμετέχουν στο Έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής  την 30 & 31 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα, θα διενεργηθεί Κυριακή 3 Μαρτίου. Το Κίνημα Αλλαγής Λασιθίου ενημερώνει μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ σχετικά με τη διαδικασία τα παρακάτω:
 
1. Τη Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 θα διενεργηθεί ψηφοφορία για την εκλογή των Συνέδρων κάθε Συντονιστικής Οργάνωσης, που θα συμμετέχουν στο Έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος την 30 & 31 Μαρτίου 2019 στην Αθήνα (ΣΕΦ).
 
2. Δικαίωμα ψήφου έχουν: α) Όσοι ψήφισαν και γράφτηκαν ως μέλη στις εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα στις 12/11/2017. β) Όσοι ψήφισαν κατά τις εκλογές της 24/6/2018 για την σύσταση των Συντονιστικών Οργανώσεων. γ) Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές της 3 Μαρτίου 2019 και δεν ψήφισαν (ως μέλη) στις 12 Νοεμβρίου 2017 ή την 24 Ιουνίου 2018 μπορούν να εγγραφούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2019 τα μεσάνυχτα, ηλεκτρονικά στο www.kinimaallagis.gr. δ)Μέχρι την ίδια ημερομηνία επίσης 15/2/2019 τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής μπορούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην «ιστοσελίδα» του Κινήματος Αλλαγής kinimaallagis.gr, να διορθώσουν - επικαιροποιήσουν - συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο μητρώο μελών.
 
3. Υποψηφιότητες α) Οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να είναι υποψήφιος για εκλογή του ως Σύνεδρος για το «Συνέδριο». β) Η υποβολή υποψηφιότητας από τα γραμμένα στο μητρώο μέλη κατατίθεται είτε μέσα από την «Ιστοσελίδα» kinimaallagis.gr , είτε στην Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου. 6945778823-6974474573 EMAIL kinimallagisnelasi8ioy@gmail.com FAX  2841022873 που θα τις διαβιβάσουν στην Κ.Ε.Ε. γ) Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει τα μεσάνυχτα της   20 Φεβρουαρίου 2019
Για τη σημασία του συνεδρίου μίλησε στον Ηχώ 99,8 το μέλος της νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ Λασιθίου  κ. Μάνος Μαρκόπουλος (έχει διατελέσει αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών )σχολιάζοντας παράλληλα τις τρέχουσες εξελίξεις στο δρόμο  προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Όπως είπε αποσύρθηκε από την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Ιεράπετρας  , διαβλέποντας πως δεν ευνοούν οι συνθήκες ώστε να παίξει ο ίδιος το ρόλο που επιθυμούσε   ενώ το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι τοξικό. Ο Κλεισθένης πυροδότησε φιλοδοξίες. Το προεκλογικό κλίμα είναι σε χαμηλούς τόνους και όλα θα εξαρτηθούν τη δεύτερη Κυριακή. Διανύουμε  μια μεγάλη προεκλογική περίοδο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαρκόπουλος. Σε άλλο σημείο σχολίασε την διαδικασία για την εκλογή συνέδρων επισημαίνοντας ότι με το συνέδριο αναμένεται α γίνει μια ενοποίηση  των διαφόρων δυνάμεων. Μέσα στο χώρο του ΚΙΝΑ έχει μείνει ένα μεγάλο μέρος της  ΔΗΜΑΡ. Επιπλέον ΚΙΝΑΛ και Παπανδρέου έχουν συμφωνήσει για ενοποίηση.  Είμαι υπερ του να ξαναγίνει το ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει λοιδορηθεί. Κάποιοι μετράνε ευθύνες και δεν μετράνε τα υπερ. Αφού διέλυσαν Το Ποτάμι, διέλυσαν τους ΑΝΕΛ τώρα πάνε  να διαλύσουν το ΚΙΝΑΛ. Αντιστέκεται όμως γερά. Η Φώφη Γεννηματά και θεωρώ οtι είναι ο πιο καθαρός λόγος. Η αυτονομία του Κινήματος θεωρώ είναι δεδομένη, προχωράμε και δυναμώνουμε, τόνισε ανάμεσα σε άλλα.
 
Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κ. Μαρκόπουλου: