Μ. Παπαδάκης: Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας

11:52 π.μ. - Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019
11:10 π.μ. - Κυρ, 06/52/2019
Image: Μ. Παπαδάκης: Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της Ιεράπετρας

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Κύρβεια 2019»

Ξεκίνησε, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, και θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου 2019, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019-2020, που αφορά στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τα μεσάνυκτα της 28ης Ιουνίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες. Στο ίδιο διάστημα η αιτούσα /ών θα πρέπει να αποστείλει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. το φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της Αίτησης, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στις Διευθύνσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 21 Ιουλίου 2019. Ο κ. Μιχάλης Παπαδάκης εκτελών χρέη προέδου στο Ν.Π. ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ του Δήμου Ιεράπετρας μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τη διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προσθέτοντας πως η υπηρεσία και το προσωπικό της ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ είναι στη διάθεση των δημοτών ώστε να τους βοηθήσουν για τη σωστή υποβολή της αίτησης.
 
Ο κ. Παπαδάκης μίλησε και για την λειτουργία καλοκαιρινού τμήματος  ΚΔΑΠ τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο για το οποίο οι αιτήσεις είναι ανοιχτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την υπηρεσία. Στα ΚΔΑΠ μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Σημείωσε δε οτι ένα σημαντικό ποσό προβλέπεται να διατεθεί για να καλυφθούν  κτιριακές και άλλες ανάγκες των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. 
 
Τέλος αναφέρθηκε στην προετοιμασία των πολιτιστικών εκδηλώσεων Κύρβεια 2019  όπου οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν  αξιόλογες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, αθλητικά δρώμενα. Θα συμμετάσχουν και τοπικά σχήματα αλλά  και  τμήματα από το κέντρο μουσικών σπουδών. 
 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Παπαδάκη: