Μ. Ρουμελιωτάκη: Κύριε Πανταζή όσο κι αν προσπαθείτε δεν καταφέρνετε τίποτα

1:58 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021
01:05 μ.μ. - Δευ, 10/58/2021
Image: Μ. Ρουμελιωτάκη: Κύριε Πανταζή όσο κι αν προσπαθείτε δεν καταφέρνετε τίποτα

Η απάντηση της αντιδημάρχου για την "ξεχασμένη" γαμήλια τελετή

Διαβάζοντας σήμερα το πρωί το δημοσίευμα του επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης κυρίου Πανταζή, μας επιβεβαιώσατε για ακόμη μια φορά τη μικροπρέπεια της προσωπικότητάς σας.

Κύριε Πανταζή δυστυχώς για σας η ανευθυνότητα είναι ένα ουσιαστικό που δε χαρακτηρίζει ούτε εμένα αλλά ούτε και τη Δημοτική Αρχή. Το έχουμε άλλωστε αποδείξει με το έργο μας , γι αυτό και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές οι δημότες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Ψάξτε να βρείτε ένα άλλο ουσιαστικό ή επίθετο να με κατηγορήσετε – χαρακτηρίσετε. Όσο κι αν προσπαθείτε να με διαβάλλετε δε θα τα καταφέρετε. Οι βολές σας δε με πετυχαίνουν , απλά με κάνουν πιο δυνατή. Γράφω σε προσωπικό επίπεδο μόνο και μόνο επειδή η επίθεση σας αναφέρεται στο πρόσωπό μου.

Η προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου φαίνεται από την πορεία της ζωής του , τις πράξεις του και τη συμπεριφορά του. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι υπεύθυνη , δίκαιη να σέβομαι τους συνανθρώπους μου και αν τύχει άθελά μου να πειράξω κάποιον θα ζητήσω και συγγνώμη.

Μέχρι σήμερα από την αρχή της θητείας μας έχω τελέσει 80 πολιτικούς γάμους, είτε εντός του Δημαρχείου είτε σε χώρους που έχουν ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους, καθημερινές και Σαββατοκύριακα , πάντα με διάθεση και πάντα με το σχεδιασμό του κάθε ζευγαριού . Δεν έχει τύχει ούτε μια φορά να μην είμαι ακριβής στην ώρα τέλεσης του Π.Γ.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεστε κ. Πανταζή οι άνθρωποι ενημερώθηκαν από τον υπάλληλο του Δήμου ότι θα υπάρξει λίγη καθυστέρηση λόγω άλλης ανειλημμένης υποχρέωσής μου .Η τελετή έγινε κανονικά χωρίς παρεξηγήσεις γιατί οι άνθρωποι απλά ήταν καλοπροαίρετοι και κατάλαβαν ότι μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στον καθένα μας.

Αν πραγματικά είχατε λίγη ανθρωπιά και λίγη ευαισθησία το πρώτο πράγμα που έπρεπε να σκεφτείτε (γνωρίζοντας με τόσα χρόνια ), ήταν μήπως μου είχε συμβεί κάτι κακό και να επικοινωνούσατε μαζί μου. Ο τρόπος σας όμως έδειξε εντελώς το αντίθετο και τρέξατε να το κάνετε μεγάλη είδηση . Η λέξη ανωτερότητα για σας κ. Πανταζή δεν υπάρχει και το αποδεικνύετε καθημερινά.

Όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και εγώ προσωπικά ως Αντιδήμαρχος θα συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνδημότες μας είτε σας αρέσει είτε όχι.

Εμπιστεύομαι την κρίση του κόσμου σέβομαι την άποψή του και είμαι πάντα εκεί να γίνομαι καλύτερη και αποτελεσματικότερη. Και θα το επαναλάβω για ακόμη μια φορά , η ανευθυνότητα ΔΕ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος

Μαρία Ρουμελιωτάκη-Σκυβάλου