Μ. Σπυριδάκης: Γιατί επέλεξα αυτή τη φορά να είμαι με τον Εμμ. Φραγκούλη

12:56 μ.μ. - Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023
12:10 μ.μ. - Δευ, 02/56/2023
Image: Μ. Σπυριδάκης: Γιατί επέλεξα αυτή τη φορά να είμαι με τον Εμμ. Φραγκούλη

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Ιεράπετρα, Μαζί για τον τόπο μας" μιλά στον Ηχώ 99,8 με έμφαση στα αδέσποτα ζώα και το περιβάλλον

Για την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Εμμ Φραγκούλη "Ιεράπετρα, Μαζί για τον τόπο μας" μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Σπυριδάκης, κτηνίατρος. Καταρχάς έκανε ένα σχόλιο για την ενασχόλησή του με τα κοινά τα προηγούμενα χρόνια και την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος επι δημαρχίας των Εμμ. Μαστοράκη και Θεοδόση Καλαντζάκη εξηγώντας τους λόγους που στην πορεία έφταναν στο «διαζύγιο» μένοντας όμως στην εκάστοτε δημοτική ομάδα όπου ανήκε , συμφωνώντας ή διαφωνώντας σε προτάσεις που έρχονταν στο δημοτικό συμβούλιο. Εν συνεχεία σχολίασε την εικόνα και τα έργα της Ιεράπετρας, αναφέρθηκε στο πράσινο και το περιβάλλον, στο νερό και την υγεία με αναφορά στην αναγκαιότητα εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα των αδέσποτων ζώων και τη διαχείρισή τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας δήμος στο θέμα αυτό, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να γίνουν καίριες παρεμβάσεις σε κεντρικό επίπεδο και να αλλάξει η νομοθεσία ακόμα και στο κομμάτι του πως λειτουργούν οι φιλοζωικές οργανώσεις.

Κλείνοντας μίλησε για την συμπόρευση με τον Εμμ. Φραγκούλη και έστειλε το μήνυμά του εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.