Matala Street Painting: Πανδαισία Χρωμάτων και πολιτισμών

11:02 π.μ. - Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016
11:10 π.μ. - Πέμ, 06/02/2016
Image: Matala Street Painting: Πανδαισία Χρωμάτων και πολιτισμών

Η γιορτή των χρωμάτων που ανοίγει το Matala Festibal αρχίζει την Κυριακή στις 12 Ιουνίου.



Το γνωστό από το 2012 Matala Street Painting είναι το προφεστιβαλικό δρώμενο που κρατάει ζωντανό το πνεύμα των Χίπις, χαρίζοντας χρωματιστές στιγμές σε όσους βρίσκονται στην παραλία που έκαναν διάσημη σε όλο τον κόσμο τα «παιδιά των λουλουδιών». 


 
Η εκδήλωση γίνεται , μία εβδομάδα πριν από το Φεστιβάλ. Το Matala Street Painting, πιστό στο πνεύμα των Χίπις, επιδιώκει να αναδείξει τη δημιουργικότητα, την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και τη θετική συμπεριφορά μέσα από την τέχνη και τα χρώματα. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες των χρωμάτων, παιδιά που λατρεύουν να ζωγραφίζουν, έρχονται από κάθε γωνιά του κόσμου και ξεχύνονται στους δρόμους των Ματάλων, για να αφήσουν το δικό τους χρωματιστό αποτύπωμα στα δρομάκια που περπάτησαν κάποτε τα «παιδιά των λουλουδιών».


 
Η συμμετοχή του κόσμου κάθε χρόνο είναι τεράστια. Αυτή την Κυριακή (12/6) στη χρωματιστή γιορτή, η συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του Street Painting, καθώς και τα χρώματα που θα έχουν στη διάθεση τους οι συμμετέχοντες θα είναι δωρεάν. 



Η οικονομική στήριξη από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην προσπάθεια της οργάνωσης του Matala Street Painting κάθε χρόνο είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη.