Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείο

4:28 μ.μ. - Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017
04:08 μ.μ. - Δευ, 28/28/2017
Image: Μαχαίρωσαν τον δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο δημαρχείο

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, καθώς έπεσε θύμα επίθεσης μέσα στο δημαρχείο από 35χρονο συμβασιούχο υπάλληλο του δήμου

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο δράστης μπήκε μέσα στο δημαρχείο, ζήτησε να μιλήσει με τον δήμαρχο και έτσι μπήκε στο γραφείο του. Υπάλληλοι του δήμου που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.
 
Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο δήμαρχος βγήκε έξω αιμόφυρτος, υπάλληλοι έσπευσαν να του δέσουν την πληγή, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, ενώ ο 35χρονος με την ίδια ψυχραιμία βγήκε έξω σαν κύριος και χάθηκε στα στενά της περιοχής, μέχρι να συλληφθεί λίγο αργότερα από την αστυνομία. 
 
Το κίνητρο της επίθεσης του 35χρονου συμβασιούχου δεν έχει σχέση με τη λήξη της σύμβασής του με τον Δήμο Ελευσίνας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
 
Ο δράστης, κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευθεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου των βορείων προαστίων.
 
Όσον αφορά τον δήμαρχο Ελευσίνας,. διακομίστηκε αμέσως στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.