Μαζικές συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Λασίθι

12:27 μ.μ. - Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020
12:07 μ.μ. - Τετ, 29/27/2020
Image: Μαζικές συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ηράκλειο και Λασίθι

Επί ποδός η αστυνομία

Σε συλλήψεις στους νομού Ηρακλείου και Λασιθίου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές εξαιτίας παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Συλλήψεις στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

Συνελήφθησαν, δυο ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν, χθές από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθές το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μινώα-Πεδιάδος από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ένας ημεδαπός κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, χθές το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον έτερο ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Μινώα- Πεδιάδος και Χερσονήσου αντίστοιχα.

Συλλήψεις στη Σητεία

Συνελήφθησαν, τρεις ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθές σε διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθές το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο ημεδαπούς κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε να κατέχουν και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συλλήψεις στον Άγιο Νικόλαο

Επιπλέον, χθές το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον έτερο ημεδαπό κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου αντίστοιχα.

neakriti.gr