Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην παλιά πόλη στα Χανιά

12:01 π.μ. - Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017
12:05 π.μ. - Τετ, 31/01/2017
Image: Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην παλιά πόλη στα Χανιά

Εκατοντάδες καταστηματάρχες, εργαζόμενοι και προμηθευτές διαμαρτύρονται για τον κανονισμό κοινόχρηστων χώρων - Κλειστά τα καταστήματα

Εικόνες που δεν έχουν ξαναυπάρξει διαδραματίζονται απο το πρωί στο ενετικό λιμάνι αλλά και γενικότερα στην παλιά πόλη των Χανίων.
 
Επισκέπτες να περπατούν βλέποντας όλα τα καταστήματα κλειστά και απο τις 11 το πρωί εκατοντάδες επιχειρηματίες μαζί με τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές τους να διαμαρτύρονται για την απόφαση του Δήμου Χανίων να προχωρήσει στην εφαρμογή του νέου κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων.
 
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι «Εμείς οι καταστηματάρχες, οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές αποφασίσαμε να κλείσουμε στις 31/5 τα καταστήματά μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο νέο κανονισμό παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου που προσπαθεί να επιβάλλει ο Δήμος Χανίων στις επιχειρήσεις μας, διαλύοντας κάθε έννοια επιχειρηματικότητας χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις απέναντι στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και γενικότερα την τοπική οικονομία.
 
Ζητάμε την κατανόηση της τοπικής κοινωνίας και τη στήριξή σας στο δίκαιο αγώνα μας, ο οποίος θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούμε."

 
 
Πηγή: flashnews.gr