Με «άρωμα» εκλογών η πρώτη περιοδεία Πλακιωτάκη στην Ιεράπετρα για το 2023

12:31 μ.μ. - Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023
12:01 μ.μ. - Τετ, 04/31/2023
Image: Με «άρωμα» εκλογών  η πρώτη περιοδεία Πλακιωτάκη στην Ιεράπετρα για το  2023

Επισκέφθηκε υπηρεσίες Σωμάτων Ασφαλείας, Μητρόπολη, Δήμο Ιεράπετρας

Την Ιεράπετρα επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής πολιτικής, Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μεταξύ άλλων βρέθηκε στο Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, στην Αστυνομία, στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύντης και Σητείας, στο Δημαρχείο Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφτεί την Πυροσβεστική υπηρεσία

Ανταλλάσσοντας ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με τοπικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες και με εργαζόμενους.  

hxonews

Στη συνάντηση στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος κ. Θ. Καλαντζάκης έθεσε σειρά θεμάτων για έργα και μελέτες που πρέπει να «τρέξουν», να χρηματοδοτηθούν, ή να δρομολογηθούν, μεταξύ αυτών, ανάπλαση παραλιακού μετώπου, εκθεσιακός χώρος στην ΑΓΡΕΞ για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων και όχι μόνο, νέος ασφαλτοτάπητας στο Στόμιο, συμπληρωματικά έργα του φράγματος Μπραμιανών, φράγμα Αγίου Ιωάννη, Γ΄ φάση έργου για την ύδρευσης κ.α. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος και για το Νοσοκομείο εκφράζοντας την αντίθεσή του και της τοπικής κοινωνίας, στις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη

Από την πλευρά του ο κ. Πλακιωτάκης αφού ευχήθηκε μια καλή και παραγωγική χρονιά είπε ότι το 2023 θα είναι έτος πολλών και σημαντικών παρεμβάσεων σε όλα τα επίπεδα. Έκανε μάλιστα λόγο για κοσμογονία έργων σε Ιεράπετρα, Λασίθι , στη χώρα γενικότερα.

Δείτε απόσπασμα από την συνάντηση στο Δημαρχείο και ακούστε τι δεσμεύτηκε ο Υπουργός για έργα στην Ιεράπετρα

Αναλυτικό ρεπορτάζ με βίντεο και εικόνες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος επισκέψεων του κ. Υπουργού