Με 92 γραμμάρια ηρωίνης «πιάστηκε» ένας άνδρας στην Ιεράπετρα

9:33 μ.μ. - Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020
09:06 μ.μ. - Δευ, 29/33/2020
Image: Με 92 γραμμάρια ηρωίνης «πιάστηκε» ένας άνδρας στην Ιεράπετρα

Nέα σύλληψη για ναρκωτικά

Ο αλλοδαπός συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, αφού μετά την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 92 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα (29.06.2020) το πρωί  σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (29.06.202) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον αλλοδαπό.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 92 γραμμάρια ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.»