Με επιτυχία διεξήχθησαν στην Ιεράπετρα οι αγώνες στίβου «ΒΑΣΑΡΜΙΔΕΙΑ 2017»

12:14 π.μ. - Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017
12:05 π.μ. - Δευ, 22/14/2017
Image: Με επιτυχία διεξήχθησαν στην Ιεράπετρα οι αγώνες στίβου «ΒΑΣΑΡΜΙΔΕΙΑ 2017»

Ευχαριστήρια από τον Γ.Α.Σ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και την προπονήτρια Κατερίνα Μιχελάκη

Με επιτυχία για τρίτη χρονιά ο Γ.Α.Σ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, διοργάνωσε τους  αγώνες  στίβου Βασαρμίδεια 2017 που διεξήχθησαν στο Βουζουνεράκειο στάδιο Ιεράπετρας . Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν  με τη συνεργασία - υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του Δήμου Ιεράπετρας και την έγκριση της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, 
Η προπονήτρια κα Κατερίνα Μιχελάκη μίλησε στον ΗΧΩ fm 99,8  ευχαριστώντα σόλους όσοι συνέβαλαν ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν ομαλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες  στους αθλητές που συμμετείχαν και τους γονείς τους που τους στηρίζουν. Επίσης θέλησε να ευχαριστήσει από καρδιάς την Μαρίνα Βασαρμίδου ,για την τιμή που τους  έκανε πριν από 3 χρόνια να αποδεχθεί το όραμα αυτών των αγώνων ,δίνοντας στα νέα παιδιά το κίνητρο να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αγωνίζονται για τα όνειρα τους..
Ακόμη ευχαρίστησε  τους μεγάλους χορηγούς  , την ακτοπλοϊκή εταιρία Αnek Lines & Blue Star Ferries, και τα μεταφορικά γραφεία του Μαρίνου Καρυδη & του Λουτσέτη Σύλλα, που για δεύτερη συνεχή χρόνια στηρίζουν καταλυτικά την διοργάνωση.
Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε το Ξενοδοχείo Galaxy για την φιλοξενεία των αθλητων,το ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου για την μετακίνηση τους ,καθώς και την Agris Α.Ε για την αμέριστη βοήθεια.
Τέλος τα κατάστηματα Άριστον & Βετεράνο ,το cafe Μιχελάρος,το κατάστημα ρούχων Joy, τα Θερμοκήπια Κρήτης, τα Κουφώματα ΒΙΜΕΚΑ,το γυμναστήριο Lakis Gym,την εταιρία Europlan και τα Ενεργειακά Ποτά HELL. 











Ακολουθεί συνέντευξη κας Μιχελάκη: