Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της σεζόν του ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

2:43 μ.μ. - Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019
02:06 μ.μ. - Κυρ, 30/43/2019
Image: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της σεζόν του ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Για τις ακαδημίες και για τα αγνωστικά τμήματα εφήβων, παίδων, γυναικών, κορασίδων, παγκορασίδων του ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΡΑ !!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης μίας ακόμα επιτυχημένης σεζόν για τις ακαδημίες και  για τα αγνωστικά τμήματα εφήβων , παίδων , γυναικών , κορασίδων, παγκορασίδων  του ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΡΑ !!
Συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου 29 Ιουνίου, στην έδρα του ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  (Κλειστό Γήπεδο Μάρκος Φωνιαδάκης ), η οποία πλημμύρισε από παιδικές φωνές πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης και στο τέλος έγιναν οι καθιερωμένες απονομές από την διοίκηση και τους προπονητές της ομάδας μας!! 
Όλοι μαζί διασκέδασαν , ενώ δεν έλειψαν και οι μεζέδες… της ώρας.
 
Ένα όμορφο ταξίδι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία !!
. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα τα αγωνιστικά τμήματα , οι ακαδημίες, το προπονητικό τιμ , η διοίκηση και οι γονείς των αθλητών  του  ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  ήταν μία πραγματική οικογένεια κι έκανε περήφανο τον κόσμο του, που τον στήριξε αποθεώνοντας την ομάδα μας ακόμα και στις δύσκολες ημέρες 
Για άλλη μια φορά ο ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  κατάφερε να καλλιεργήσει την ευγενή άμιλλα, καθώς όλοι οι αθλητές πήραν αναμνηστικά μετάλλια και αγωνίστηκαν για την ίδια τη χαρά της συμμετοχής παρά για το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να βλέπεις προπονητές με ζήλο να προσπαθούν να μεταδώσουν στους μικρούς αθλητές την αγάπη τους για τον αθλητισμό!!
 
Πάντα να μας κάνετε υπερήφανους, καλό καλοκαίρι σε όσους συμμετέχουν στις ακαδημίες  και τον Σεπτέμβρη θα είμαστε πάλι εκεί.
Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.
Πιέρ ντε Κουμπερντέν
. Ιδιαίτερη αλλά και πολύ τιμητική στιγμή η παρουσία των BillyMims και Lance Berwald , του Πανεπιστημίου FLORIDA INSTITUTE OF TECNOLOGY, αλλά και του  ιδρυτή του «Athlelixis», Dr. Γεωργιάδης που σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ μίλησαν στους αθλητές , στους γονείς ,στους προπονητές για την σημασία του αθλητισμού , πως «χτίζεται» η ομαδικότητα, Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τους αθλητές από τους πρωταθλητές σε τεχνικό, τακτικό και ψυχολογικό επίπεδο.
 Παρακολούθησαν τους αγώνες  επίδειξης,  έδωσαν αναμνηστικά διπλώματα , επαίνους και φωτογραφήθηκαν  με όλους τους αθλητές !!
Τέλος η  διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει από καρδιάς  όλους του αθλητές , τους γονείς , τους φίλους της ομάδας , που βρεθήκαν για ακόμα μια φορά στο Γήπεδο δείχνοντας ότι ο ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ παραμένει μια μεγάλη οικογένεια προσφέροντας τα μέγιστα στον Αθλητισμό της πόλη μας !!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Γιατρό – προπονητή της ομάδας μας τον αεικίνητο κ.Παπαπαύλου Γιάννη για την αμέριστη προσφορά και συμπαράσταση στην ομάδα μας!!
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την μεγάλη τους  οικονομική προσφορά !!
Θερμά συγχαρητήρια ,ευχές για καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στη ζωή 
στους Αθλητές-μαθητές και τις μαθήτριες που  πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση !!