Με επιτυχία τα «ΙΘ Νεστόρεια» στο Δήμο Ιεράπετρας

8:56 π.μ. - Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019
08:10 π.μ. - Τετ, 30/56/2019
Image: Με επιτυχία τα «ΙΘ Νεστόρεια» στο Δήμο Ιεράπετρας

Η πλέον καταξιωμένη αθλητική διοργάνωση «Νεστόρεια» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια φορά στην πόλη της Ιεράπετρας

Η πλέον καταξιωμένη αθλητική διοργάνωση «Νεστόρεια» που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης & Σητείας σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και τον Γυμναστικό Σύλλογο «Λιβυκός» προς τιμήν του Αγίου Νέστορος, προστάτη των αθλητών, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια φορά στην πόλη της Ιεράπετρας. 
 
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου στο Δημοτικό παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας με πολλούς αθλητές και αθλήτριες όχι μόνο από σωματεία της Κρήτης αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε χειροκρότησε την προσπάθεια των αθλητών. 
 
Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, κ. Κύριλλος και έπειτα το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τα αθλητικά σωματεία. 
 
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ιερείς, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
 
Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης: 
 
«Τα ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ αποτελούν μια καταξιωμένη διοργάνωση που παρέχει κίνητρο στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. 
 
Η Δημοτική Αρχή στηρίζει εμπράκτως κάθε αθλητική δράση και πρωτοβουλία και γι΄ αυτό συνεχίζει να παρεμβαίνει ώστε να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού παραλιακού γυμναστηρίου και να προσφερθούν οι βέλτιστες συνθήκες προπόνησης στους αθλητές.
 
Επιπλέον έχει ήδη ξεκινήσει η διαμόρφωση νέου χώρου για τη φιλοξενία των αγώνων και στοχεύουμε την επόμενη χρονιά να υποδεχτούμε εκεί τους αθλητές.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες».