Με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του Brainobrain Ιεράπετρας

1:13 μ.μ. - Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
01:05 μ.μ. - Τετ, 22/13/2024
Image: Με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του Brainobrain Ιεράπετρας

Το ευχαριστήριο του υπεύθυνου του προγράμματος, Δημήτρη Κοντοπόδη

Η πρώτη εκδήλωση του Brainobrain Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Σάββατο, 18 Μαΐου, στην αίθουσα «Sub Ballroom» στο Petra Mare Hotel. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα παιδιά του κέντρου μας, τα οποία και βραβεύτηκαν για την ολοκλήρωση των δύο πρώτων επιπέδων του προγράμματος! Οι οικογένειές τους τα χειροκρότησαν και χάρηκαν με την επιτυχία τους, ενώ αρκετός κόσμος ήρθε για να μας γνωρίσει. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μια σύντομη παρουσίαση από τα παιδία, που ανέδειξε τις επιτυχίες και την πρόοδο που έχουν σημειώσει μέχρι σήμερα. Η επιβράβευση και το ενθουσιώδες χειροκρότημα από το κοινό, γέμισε με ακόμη περισσότερη υπερηφάνεια την αίθουσα και έδωσε μεγάλη χαρά και ώθηση στους Brainobrainers μας!

Η ομιλία και η παρουσία του κυρίου Λωλού, υπευθύνου ανάπτυξης Brainobrain Greece, αποτέλεσε μια εξαιρετική συνεισφορά στην εκδήλωση, κράτησε το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκόμενων, αλλά έκρυβε και μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς ανακοινώθηκε η συνεργασία της Brainobrain Greeceμε τηνNLPGreece!

Επίσης, η εμπνευσμένη και άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της αγαπητής συναδέλφου και φίλης Maria Mertzani, ιδιοκτήτρια του Brainobrain Βέροια και NLP coach, έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της για το NLP αλλά και εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο το Brainobrain είναι ένα διεθνές πρόγραμμα, πέρα από τοπικά σύνορα!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας, κυρίαAnna Aivalioti , την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά, την κυρία Georgia Avramopoulou, ιδιοκτήτρια τουEnglish Institute G.Avramopoulou, η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μας βοήθησε στην όλη διαδικασία των προωθητικών ενεργειών της εκδήλωσης, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας στον τομέα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη που μας δείχνετε καθημερινά.

Και μην ξεχνάτε.. Από το μυαλό μας ξεκινούν όλα!!!

Με εκτίμηση,

Κοντοπόδης Δημήτρης

Υπεύθυνος Brainobrain Ierapetra