Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ ΣΔΕ ΚΑΙ 1ου Λυκείου Ιεράπετρας

8:08 μ.μ. - Τρίτη, 29 Μαΐου 2018
08:05 μ.μ. - Τρί, 29/08/2018
Image: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ ΣΔΕ ΚΑΙ 1ου Λυκείου Ιεράπετρας

Ο στόχος, ο οποίος ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης, επιτεύχθηκε

Το Σάββατο 26/05/2018 πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους εκπαιδευόμενους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και στους μαθητές του 1ου Λυκείου Ιεράπετρας. Ήταν μια ιδέα των μαθητών των δύο σχολείων στην υλοποίηση της οποίας συνέβαλαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ιεράπετρας. Ο στόχος, ο οποίος ήταν η συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης, επιτεύχθηκε. 


 
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ιεράπετρας για την παραχώρηση του Βουζουνεράκειου Σταδίου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών για την προσφορά υγειονομικής κάλυψης, τα ΜΜΕ της πόλης και του νομού για τη διαρκή προβολή της εκδήλωσης, την Ε.Π.Σ. Λασιθίου για τη διάθεση τριών διαιτητών (κύριοι Λιάγκος, Χαρούλης, Συλιγνάκης) και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου. 
Για μια ακόμα φορά οι μαθητές έδειξαν έμπρακτα τον δρόμο της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού και το μεγαλύτερο ευχαριστώ απευθύνεται σε αυτούς. 

 
Από το Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας
 
Η Διευθύντρια
 
Πηγιάκη Ρέα