Με Πυροσβεστικό Συγκρότημα ενισχύθηκε η Τ.Κ. Ανατολής

7:46 π.μ. - Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020
07:07 π.μ. - Τετ, 29/46/2020
Image: Με Πυροσβεστικό Συγκρότημα ενισχύθηκε η Τ.Κ. Ανατολής

Το ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Μαρίας Ρουμελιωτάκη και του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Ανατολής Βασίλη Ζαχαρόπουλου

Ένα ακόμη συγκρότημα έρχεται να προστεθεί στα πυροσβεστικά συγκροτήματα που ήδη έχουν παραδοθεί σε όλες τις Κοινότητες από το Τμήμα Π.Π. του Δήμου Ιεράπετρας.

Αυτή τη φορά παραδίδεται ένα πυροσβεστικό συγκρότημα από τις αδερφές Αρετή και Μαρία Θωμαδάκη στην Κοινότητα Ανατολής.

Τις ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία τους, αναφέρει η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Ρουμελιωτάκη.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ανατολής κος Βασίλης Ζαχαρόπουλος δηλώνει:

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσες φορές τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου Ιεράπετρας Η ανατολή έχει πληγεί από πυρκαγιές. Έχουμε υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές και στις Δασικές μας εκτάσεις και στους ελαιώνες μας και στην μελισσοκομία μας αλλά και στις θερμοκηπιακές μας εγκαταστάσεις (Βλέπε Αμμουδάρες). Πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου σαν τοπικό συμβούλιο προσπαθήσαμε να οργανώσουμε την πυρασφάλεια μας. Η άψογη συνεργασία που έχουμε με την πυροσβεστική υπηρεσία Ιεράπετρας είχε σαν αποτέλεσμα να μας επισκεφθεί ο κύριος Καλλιοντζής και να δρομολογήσουμε ό,τι αφορά την πυρασφάλεια του τοπικού μας διαμερίσματος.

Στην οργανωτική μας προσπάθεια λοιπόν σε ένα από τα καταστήματα που απευθυνθήκαμε ζητώντας βοήθεια ήταν και το κατάστημα της Μαρίας και της Αρετής Θωμαδάκη. Ζητήσαμε να μας δωρίσουν ένα ντεπόζιτο 1000 L. Όταν μας κάλεσαν να το παραλάβουμε μας επεφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη. Μαζί με το ντεπόζιτο μας παρέδωσαν ένα ολοκαίνουργιο πλήρες πυροσβεστικό συγκρότημα. Το τοπικό συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το κατάστημα της Μαρίας και αρετής Θωμαδάκη  για την μεγάλη προσφορά προς την τοπική κοινότητα Ανατολής.

Σας ευχαριστούμε και αφού πρώτα σας ευχηθούμε να είστε πάντα Υγιής σας ευχόμαστε και καλές δουλειές. Τέλος να ευχαριστήσουμε και το κατάστημα του κύριου Ζερβάκη στο στόμιο για την προσφορά ενός ντεπόζιτου 1000 L. Ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλοι μιμητές στην προσπάθεια που κάνει το τοπικό συμβούλιο για να καλύψει τις ανάγκες που έχει το μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου μας. Όπως παραδείγματος χάρη αγορά ενός χλοοκοπτικού και αγορά ενός αλυσοπρίονου. Σας ευχαριστούμε πολύ.