Με συναυλία και βραβεύσεις το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς από το Μουσικό Σχολείο Λασιθίου

12:01 μ.μ. - Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
12:04 μ.μ. - Τρί, 23/01/2024
Image: Με συναυλία και βραβεύσεις το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς από το Μουσικό Σχολείο Λασιθίου

Tην Τετάρτη 24/4/2024 στις 19:30 στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στην Ιεράπετρα

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 24/4/2024 στις 19:30 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Ιεράπετρα, όπου οι Τάξεις του Πιάνου και το Έντεχνο Μουσικό Σύνολο του σχολείου σας προσκαλούν σε μία συναυλία για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς! Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας ανυπομονούν να σας ταξιδέψουν στο συναίσθημα και τη νοσταλγία! Το Έντεχνο Μουσικό Σύνολο θα σας παρουσιάσει 4 έργα των μεγάλων συνθετών Θεοδωράκη και Χατζηδάκι, ενώ οι Τάξεις του Πιάνου θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από έργα μεγάλων ξένων συνθετών.

Και επειδή κλείνει έτσι μουσικά η χρονιά μας θα βραβεύσουμε με πολύ μεγάλη μας χαρά δύο καταξιωμένους στον χώρο τους ακέραιους και αυθεντικούς ανθρώπους που στήριξαν και βοήθησαν εθελοντικά καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς το σχολείο μας, καθοδηγώντας και εκπαιδεύοντας τα παιδιά μας με πολλή αγάπη και με μεγάλο σεβασμό! Και μιλάμε για τον Professor Dr. Εμμανουήλ Χανιωτάκη PH.D που οδήγησε τους μαθητές μας στα χνάρια των Φυσικών Επιστημών με τον δικό του τρόπο δωρίζοντας παράλληλα στο σχολείο μας σημαντικό εξοπλισμό. Την βράβευση θα τελέσει ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου κ. Κατσαγκόλης.

Στο 2ο μέρος και αφού απολαύσουμε και την ερμηνεία της διεθνούς φήμης σολίστριας κ. Αγάθης Λεΐμονή στο πιάνο, θα την βραβεύσουμε, καθώς κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκανε διαδικτυακό σεμινάριο με τις καθηγήτριες του πιάνου και τους μαθητές τους, πράγμα που τους ενθουσίασε και τους έδωσε το κίνητρο να εξελιχθούν κι άλλο μουσικά! Την βράβευση θα τελέσει η Εντεταλμένη Πολιτισμού Περιφέρειας Κρήτης κ. Ελένη Βλάσση.

Θα είναι μια βραδιά που σίγουρα θα σας συγκινήσει και σας περιμένουμε για να ζήσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές!🌷

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιεράπετρας.

hxonews