Με τετραμελή υπουργική συνοδεία ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη

2:38 μ.μ. - Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016
02:12 μ.μ. - Δευ, 19/38/2016
Image: Με τετραμελή υπουργική συνοδεία ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη

Ο Πρωθυπουργός θα φτάσει συνοδευόμενος από τετραμελή ομάδα υπουργών

Παρουσία του Αντώνη Κοτσακά, υπεύθυνου Πολιτικού Συντονισμού της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει την αυριανής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην ανατολική Κρήτη.
 
Συγκεκριμένα, μαζί του θα είναι οι κκ Β. Αποστόλου, Βερναρδάκης, Κουρουμπλής και Χαρίτσης ενώ το «παρών» έδωσε σήμερα και ο κ. Νίκος Σκορίνης, , μέλος της Π.Γ και υπεύθυνος διασύνδεσης κόμματος- κυβέρνησης.
 
Ο κ. Κοτσακάς έδωσε έμφαση στην προγραμματική ανασυγκρότηση της υπαίθρου, γι’ αυτό και ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί σε Μοίρες και Κριτσά, ενώ ολοι τους «ξόρκισαν» τις εκλογές λέγοντας ότι «κακώς συνδέονται με εκλογές οι επισκέψεις του Πρωθυπουργού».
 
Όταν ρωτήθηκε γιατί ο κ. Τσίπρας δεν ήρθε τόσο καιρό, απάντησε με νόημα: «Πώς τον προτιμά τον Πρωθυπουργό ο πολίτης; Με παρουσία αξιοπρεπή στο εξωτερικό και στα φόρα ή όχι;»
 
Παράλληλα, όλοι απηύθυναν κάλεσμα σε παραγωγικούς φορείς αλλά και στον κοσμο του Ηρακλείου να δώσει το «παρών», ενώ ο κ. Τσίπρας θα δει τελικά και τον δήμαρχο Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης.
 
Ερωτηθείς από το Cretalive για τυχόν σύνδεση της παρουσίας του κ. Κοτσακά εδώ – στην παρούσα συγκυρία – με το παρελθόν, εκείνος σημείωσε ότι διατηρεί φιλίες εδώ με πολλούς Κρητικούς τους οποίους και τιμά ενώ όπως είπε, θα πρεπει να υπάρξει αποσύνδεση με το παρελθόν.
 
« Η κοινωνία έχει φτωχοποιηθεί και αν και το σύστημα έχει επενδύσει στο ‘πείραμα’ της Κεντροαριστεράς, αυτό δεν φαίνεται να περπατάει».
 
Πηγή : cretalive.gr