Με χορούς και ντόπια προϊόντα η Κρήτη υποδέχεται τον Κάρολο και την Καμίλα

9:00 π.μ. - Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018
09:10 π.μ. - Παρ, 05/00/2018
Image: Με χορούς και ντόπια προϊόντα η Κρήτη υποδέχεται τον Κάρολο και την Καμίλα

Ένας αρχαιολογικός χώρος, μια εταιρεία, πρόσφυγες κι ένα οινοποιείο θα επισκεφθούν αύριο κατά την ολιγόωρη επίσκεψη τους στην Κρήτη ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης

Το καλύτερο όμως οι διοργανωτές το φύλαξαν για το τέλος αφού ο Κάρολος και η Καμίλα θα παρακολουθήσυν στην πλατεία των Αρχανών γλέντι με γεύσεις, προιόντα και χορούς της Κρήτης.
 
Στην πλατεία θα υπάρχουν Κρητικά προιόντα λάδι,κρασί, σταφίδες, τυριά και αρωματικά φυτά ενώ διο συγκροτήματα θα χορέψουν Κρητικούς χορούς.
 
Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
 
- Το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Μαΐου ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης θα μεταβούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, προκειμένου να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο στην Κνωσσό, όπου θα τους υποδεχθεί η γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού κα Βλαζάκη και ακολούθως ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα συναντηθεί με μέλη της Βρετανικής Σχολής στους χώρους της «Βίλλας Αριάδνη»
 
 
 
- Στις 14:25 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην «Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηρακλείου», όπου και θα ενημερωθεί για τις δράσεις της.
 
 
 
- Στις 15:15 ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν κοινότητα προσφύγων (Παλαιό Σχολείο Κοινότητας).
 
 
 
Η επίσκεψη στην Κρήτη του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης θα ολοκληρωθεί με μετάβαση στις Αρχάνες (Πλατεία Αγοράς, Πλατεία Εκκλησίας) για παρακολούθηση τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων
 
 
 
- Στις 16:20 αναμένεται η αναχώρησή τους από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ειδική πτήση.

cretewoman.gr