Με υψηλούς στόχους ο σχεδιασμός της Αναγέννησης για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο

12:16 μ.μ. - Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
12:07 μ.μ. - Τετ, 08/16/2020
Image: Με υψηλούς στόχους ο σχεδιασμός της Αναγέννησης για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μαγούλης στον Ηχώ 99.8

Με αισιοδοξία για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο που δεν έμεινε ανεπηρέαστο από τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της Αναγέννησης μιλά στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Μαγούλης. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας με κατάλληλους παίκτες στις κατάλληλες θέσεις. Μίλησε για την Ακαδημία και την σημασία της λειτουργίας της για τα νέα παιδιά που αποτελούν ένα σπουδαίο φυτώριο για την μετεξέλιξη της ομάδας.

Αναφέρθηκε και στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων λέγοντας ότι εδώ προκύπτει ένα σημαντικό θέμα σχετικά με τον φυσικό χλοοτάπητα αλλά και τη λειτουργία και χρήση του Βουζουνεράκειου σταδίου από τις ομάδες. Επιπλέον ως προς το Μισεδάκειο στάδιο έχει μεν τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας ωστόσο χρειάζεται να γίνουν απαραίτητες παρεμβάσεις σε αποδυτήρια και κερκίδες. Μάλιστα για τα θέματα αυτά θα γίνει το επόμενο διάστημα μια συνάντηση με τον Δήμαρχο.

Τέλος απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να πλαισιώσουν την Αναγέννηση και ο καθένας να βοηθήσει από την πλευρά του σε οργανωτικό και όχι μόνο επίπεδο και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται.