Μεσαρά: Ανήμερα της γιορτής του… του έκοψαν όλες τις ελιές! - Σοκ για συνταξιούχο αγροφύλακα (βίντεο)

9:12 π.μ. - Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022
09:10 π.μ. - Πέμ, 27/12/2022
Image: Μεσαρά: Ανήμερα της γιορτής του… του έκοψαν όλες τις ελιές! - Σοκ για συνταξιούχο αγροφύλακα (βίντεο)

Άγνωστοι έκοψαν σύρριζα ελιές δικές του, της αδερφής του αλλά και σε διπλανό τους ελαιώνα

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε χθες Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Πετράκης όταν πήγε στο χωράφι του και βρήκε όλες τις ελιές του κομμένες σύρριζα!

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο κάτοικος των Καπαριανών Μοιρών πέρασε την πόρτα της Δασοφυλακής για να καταγγείλει τη «σφαγή» που έγινε σε λιόφυτο του στην περιοχή του Ζαρού Δήμου Φαιστού, όπου άγνωστοι έκοψαν σύρριζα ελιές δικές του, της αδερφής του αλλά και σε διπλανό τους ελαιώνα, σύμφωνα με δημοσίευσης της σελίδας του Facebook το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά.

hxonews

Συνταξιούχος Αγροφύλακας μετά από 34 χρόνια υπηρεσίας, ο Δημήτρης Πετράκης δεν μπορεί να κρύψει το σοκ του από την εικόνα που αντίκρυσε στον ελαιώνα του στην περιοχή

«Αγνιάς» της Πάνω Ρίζας, όπου άγνωστοι με αλυσοπρίονο έβαλαν ως στόχο τις ελιές του, αφήνοντας πίσω... κουτσούρια, που ο ιδιοκτήτης τους ούτε να κεντρίσει πλέον δεν μπορεί!

hxonews

Ο πρώην Αγροφύλακας μιλάει με αγανάκτηση και πικρία για την σημερινή «αφύλακτη» Κρητική ύπαιθρο, με τον ίδιο να θυμάται πως κάποτε -τη δεκαετία του 80- το Αγρονομείο Μοιρών είχε 26 Αγροφύλακες οι οποίοι επέβλεπαν τα πάντα, προστατεύοντας τις αγροτικές περιουσίες που πλέον είναι αφύλακτες καθώς η λειψανδρία στην σημερινή Δασοφυλακή δεν επιτρέπει μεγάλες ελπίδες για αντιστροφή της κατάστασης…

neakriti.gr