Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη

7:25 μ.μ. - Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024
07:01 μ.μ. - Δευ, 22/25/2024
Image: Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη

Ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολόγησε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή Μεσολογγίου, η οποία ξεκίνησε το πρωί γύρω στις 12:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6:30 το απόγευμα.

Ο 50χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δεν ομολόγησε.

Χαρακτηριστικό της έντασης και της αγωνίας που επικρατούσε στην οικογένεια και τους φίλους του Μπάμπη είναι οι άγριες αποδοκιμασίες στις οποίες προέβησαν τη στιγμή που ο κρεοπώλης μεταφερόταν έξω από το δικαστικό μέγαρο προκειμένου να μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

Νωρίτερα και έπειτα από 18 ημέρες βρέθηκε η σορός του Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου. Βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν αυτή ανήκει στον άτυχο Μπάμπη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός ήταν σκεπασμένη με βαρύ αντικείμενο.

Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη, αφού προηγουμένως στο σημείο είχε μεταβεί και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ επικεντρώνονται στο να βρεθεί το όπλο από το οποίο δολοφονήθηκε ο Μπάμπης.

Πηγή : Πρώτο Θέμα