Μέχρι τoν Μάη ο Χηνόπουλος πρόεδρος του ΟΦΙ - Αναβολή αγώνων λόγω covid

10:11 π.μ. - Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022
10:01 π.μ. - Τρί, 04/11/2022
Image: Μέχρι τoν Μάη ο Χηνόπουλος πρόεδρος του ΟΦΙ - Αναβολή αγώνων λόγω covid

Ενισχύεται η ομάδα με μεταγραφές - Ακούστε τι δήλωσε στον Ηχώ 99,8

Σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι ο αγώνας της Τετάρτης ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β - ΟΦΙ θα αναβληθεί καθώς υπάρχουν επτά κρούσματα κορωνοιού στον ΟΦΙ. Ο πρόεδρος κ. Θανάσης Χηνόπουλος μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι σήμερα αναμένουν και επίσημα την ανακοίνωση της αναβολής. Δεν είναι τίποτα σίγουρο και για τον αγώνα της Κυριακής στο Βουζουνεράκειο. Τα προβλήματα είναι πολλά γιατί εκτός του ότι νοσούν και βέβαια εκείνο που προέχει είναι η υγεία, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι χάνονται προπονήσεις και οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν. Η ίδια κατάσταση ισχύει και για άλλες ομάδες που και εκείνες έχουν παίκτες με κορωνοϊό οπότε η όποια πρόβλεψη δεν θα είναι έγκυρη, τόνισε .

Στο ερώτημα τώρα για το εάν θα οδηγηθούν σε μεταγραφές , μιας και διανύουμε τον μήνα που δύναται να γίνουν τέτοιες διαδικασίες, ο κ. Χηνόπουλος είπε ότι παρακολουθώντας την πορεία της ομάδας το προηγούμενο διάστημα, είδαν κάποιες ελλείψεις που υπάρχουν και δεν αποκλείεται ένας με δυο παίκτες να ενισχύσουν την ομάδα.

Ως προς τα διοικητικά είπε οτι οι διαδικασίες μεταβίβασης προχωρούν με πολύ αργά βήματα τονίζοντας ότι από πλευράς του τηρεί αυτά που έχει υπογράψει, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί περαιτέρω. Είπε πάντως ότι όλα δείχνουν πως μέχρι τον Μάιο θα παραμείνει στη θέση του προέδρου στον ΟΦΙ. Κλείνοντας εκτίμησε ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχουν ξεκαθαρίσει τα διαδικαστικά και θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο του Κάτω Χωριού.