Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Ανδρουλάκη

11:02 π.μ. - Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
11:06 π.μ. - Πέμ, 01/02/2023
Image: Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Ανδρουλάκη

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Ανδρουλάκη, για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων:

Σήμερα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Για την προετοιμασία της δοκιμασίας αυτής οι εκπαιδευτικοί μας εργάστηκαν ακούραστα, οι γονείς μοιράστηκαν την ανησυχία των παιδιών, στηρίζοντας τα νεανικά τους όνειρα με κάθε τρόπο και πολλές θυσίες. Τώρα, οι πρωταγωνιστές, οι νέοι και οι νέες μας, θα κοιτάξουν κατάματα το μέλλον, θα διεκδικήσουν τα «θέλω» τους και θα αναμετρηθούν στοχοπροσηλωμένα με το «αύριο».

Ο αγώνας σας είναι ξεχωριστός επειδή – κατά κύριο λόγο – είναι ο πρώτος της μελλοντικής σας εξέλιξης ως ενήλικες. Με θέληση, δύναμη και ενθουσιασμό θα κάνετε το πρώτο βήμα διεκδικώντας μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με στόχο τη μετέπειτα επαγγελματική καταξίωσή σας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες / όλους εσάς που συμμετέχετε σε αυτή τη σημαντική διαδικασία, αναγνωρίζοντας τις θυσίες σας, ενστερνιζόμενος τα όνειρά σας, αναπολώντας τις δικές μου νεανικές φιλοδοξίες.

Είμαι σίγουρος ότι θα δώσετε τη μάχη σας με θέληση, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό. Αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι για την προσπάθειά σας, ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να έχετε όλες / όλοι επιτυχία σε όλους τους αγώνες στη ζωή σας κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί στην πραγμάτωση των στόχων και στην εκπλήρωση των προσδοκιών σας.

Καλή δύναμη!