Μια απολαυστική συζήτηση του Δημάρχου με την ΣΤ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας

10:21 π.μ. - Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020
10:12 π.μ. - Τετ, 23/21/2020
Image: Μια απολαυστική συζήτηση του Δημάρχου με την ΣΤ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας

Το "ευχαριστώ" από μαθητές και την εκπαιδευτικό Κλαίρη Ψυλλινάκη

Με αφορμή τη διαδικτυακή συζήτηση η εκπαιδευτικός Κλαίρη Ψυλλινάκη γράφει:

"ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Σημερα είχαμε τη χαρά και τη τιμή να έχουμε καλεσμένο στη ψηφιακή μας τάξη το Δήμαρχο της πόλης μας, τον AΝΘΡΩΠΟ κ. Theodosis Kalantzakis.

Μια ώρα απολαυστική μαζί του. Κέρδισε τα παιδια από το 1ο λεπτό με τον ζεστό, ανθρώπινο, απλό λόγο του.Μίλησαν για τη κατάσταση στη πόλη μας υπό συνθήκες καραντίνας, για τους φόβους και τις ανησυχίες τους, έκαναν προσωπικές ερωτήσεις στο κ. Δήμαρχο και αντάλλαξαν όμορφες ζεστές ευχές για τις γιορτές.

Τον ευχαρίστησαν για το στολισμό της πόλης μας, που φέτος άρεσε πολύ όπως είπαν τα παιδιά. Τον ευχαρίστησαν θερμά για την προσπάθεια που κανει για τα παιδια της Παιδοαιματολογικης στο ΠΕΠΑΓΝΗ. Τον ρώτησαν πως περνάει τη μέρα του στο Δημαρχείο, αν έχει ελεύθερο χρόνο και πως χαλαρώνει.

hxonews

Σαν ΣΤ' ταξη κρατήσαμε τη συμβουλή του να περάσουμε με ασφάλεια και με τήρηση των μέτρων τις γιορτές, για να βρεθούμε γρήγορα στο γραφείο του για επίσκεψη. Φύλαξαμε τη παρότρυνση του να γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες από αγάπη στη πόλη μας, γιατι το μέλλον ανήκει στα παιδια και εξομολογηθηκε ότι θα χαρεί σε λίγα χρόνια να δει αυτά τα πρόσωπα παιδιων να κυριαρχούν στα κοινά και να απολαμβάνει τότε την ασφάλεια και την φροντίδα από τη σημερινή νεολαία που θα προσφέρουν στη πόλη μας .

Στον τέλος έπαιξε και το παιχνίδι των γρήγορων απαντήσεων που είχε το φυλλάδιο μας για τα Χριστούγεννα. Η πιο όμορφη απάντηση για το κουτάκι τι βλέπω τα Χριστούγεννα : Βλέπω το δέντρο μας και την οικογένειά μου να ανταλλάσουμε ευχές γύρω από αυτό.

Υ. Γ. Η πλειοψηφία των παιδιών θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι τώρα."