Μια κίνηση ευαισθησίας από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Κεντριού

11:30 π.μ. - Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022
11:01 π.μ. - Τρί, 11/30/2022
Image: Μια κίνηση ευαισθησίας από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Κεντριού

Συγκεντρώνουν βιβλία, κατασκευές και παζλ για τα παιδιά της παιδοογκολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Κεντριού ενώνουν δυνάμεις και στέκονται δίπλα στα παιδιά της παιδοογκολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ. Μια σκέψη που προέκυψε λίγο πριν τις γιορτές, οδεύει προς υλοποίηση αυτές τις ημέρες με τη συγκέντρωση καινούριων παζλ , κατασκευών και βιβλίων για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που νοσηλεύονται στην παιδοογκολογική του ΠΑΓΝΗ.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου Κεντριού , ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Κεντριού και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων απευθύνουν πρόσκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή προσφέροντας μέχρι το τέλος του Γενάρη παζλ , κατασκευές και βιβλία ώστε να σταλούν στη συνέχεια στην κλινική μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους.

Η κα Δέσποινα Καράκη πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου μίλησε στον Ηχώ 99,8 τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι μέσα από όλη αυτή τη δράση τα ίδια τα παιδιά να ευαισθητοποιηθούν για ένα τόσο σημαντικό θέμα, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα σε άλλα παιδιά. Κάλεσε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν προσθέτοντας ότι η συλλογή γίνεται στο Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο του Κεντριού.