Μήνυμα του Ιωάννη Γενειατάκη στον λαό του Λασιθίου

2:57 μ.μ. - Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019
02:10 μ.μ. - Δευ, 07/57/2019
Image: Μήνυμα του Ιωάννη Γενειατάκη στον λαό του Λασιθίου

Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου στους συντοπίτες και συντοπίτισσες Λασιθιώτες και Λασιθιώτισσες για την διάθεση αγάπης και την στήριξη τους

Φίλες και φίλοι,
 
Η Ελληνική Λύση μπήκε στην βουλή των Ελλήνων με 10 βουλευτές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κατέβηκα ταπεινα στις εθνικές εκλογές πρώτη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δόξα Σοι ο Θεός. 
 
Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου στους συντοπίτες και συντοπίτισσες Λασιθιώτες και Λασιθιώτισσες για την διάθεση αγάπης και την στήριξη τους. 
 
Κάναμε έναν έντιμο αγώνα με πενιχρά μέσα με πολλή αγάπη και με όραμα για την κουρασμένη και λαβωμένη πατρίδα μας. Πήγαμε καλά. Δόξα Σοι ο Θεός. 
 
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καλούς μου συνεργάτες για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τους.
Απολύτως σεβαστή η ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού. Το 40% της αποχής ας μας βάλει σε περισυλλόγη και προβληματισμό.
Οι δυνάμεις της συντήρησης, του εθνομηδενισμού και του κοινού προγράμματος νίκησαν.
 
Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για το καλό του τόπου, Αυτό επιτάσσει το δημοκρατικό ήθος. 
Εάν τολμήσουν όμως οι νεοεποχήτες, όπως αυτοαποκαλούνται και αυτοχαρακτηρίζονται εφ΄ όσον μιλάνε για νέα εποχή, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν, να δώσουν και να επιβάλλουν την Κ.τ.Π.(Κάρτα του Πολίτη), η οποία είναι ηλεκτρονική δικτατορία στον φιλότιμο, ευγενικό, βασανισμό ηρωικό και ανήξερο Ελληνικό Λαό. Θα μας βρουν δυναμικά μπροστά τους και με επαναστατικό φρόνημα θα τους αντιμετωπίσουμε. Ας δώσουν την προσοχή τους και ιδιαιτέρως οι τοπικοί βουελυτές και οι Κρήτες υπουργοί.
 
Επίσης δεν θα υπάρξει καμία υπαναχώριση στα εθνικά μας δίκαια. Ο Φλεγογιάννης για την πατρίδα του πάνθηρας θα γενεί.
Τα θέματα του αυτεξούσιου της ελευθερίας και της ευημερίας των Ελλήνων πολιτών και της ανθρωπότητας είναι αδιαπραγμάτευτα. Πάνω από όλα οι Έλληνες και η Ελλάδας. Το Ωμοφόριον της Υπεραγίας Θεοτόκου με το οποίον την σκέπει και περιμένει την μετάνοιά μας!
 
Όσον αφορά αυτό το «ξένο σώμα» που χρηματοδοτείται από τον ανθέλληνα Τζορτζ Σόρος απλά… λυπάμαι. Ο νοών νοείτω.
Αδέρφια μου Έλληνες και Συνέλληνες απανταχού της γης: Ήρθε η ώρα για νέους αγώνες!
 
Οι 707 σταυροί που είχε στις εκλογές μου επιτρέπουν και επιβάλλουν να ομιλώ και να εκφράζομαι. Έχω ύψιστη υποχρέωση έναντι των αγνών ψηφοφόρων και του εαυτού μου. 
 
Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου έλαβε στον ξεχασμένο Νομό Λασιθίου 1093 σταυρούς. Τόσο η συνυποψήφια Παρθένα Ξεράκη(126) όσο και εγώ(707) στέλνουμε τις πιο εγκάρδιους Ελληνορθόδοξους πατριωτικούς χαιρετισμούς στο δημοκρατικό Λασίθι. Και πάλι σας ευχαριστώ. 
 
Μετά τιμής, 
Ιωάννης Νικολάου Γενειατάκης(Φλεγογιάννης).