Μητροπολίτης και Δήμαρχος στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον Δ. Μάνδρας

10:46 π.μ. - Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
10:11 π.μ. - Δευ, 20/46/2017
Image: Μητροπολίτης και Δήμαρχος στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον Δ. Μάνδρας

Εικόνες από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ

Συνεχίζεται μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 15.00 η συγκέντρωση πρώτων ειδών που θα σταλούν στο Δήμο Μάνδρας για τη στήριξη των πλημμυροπαθών. Την πρωτοβουλία είχε ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας με συλλόγους και φορείς της περιοχής να ανταποκρίνονται. Τα διάφορα είδη συγκεντρώνονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ.  Το χώρο επισκέφθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. κ. Κύριλλος , ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ηλίας Νταραράς.


 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος  μιλώντας στον Ηχώ fm 99,8 ανέφερε ότι η τοπική εκκλησία στηρίζει την προσπάθεια. Μάλιστα μέσω των ενοριών ενημερώθηκε ο ιερός κλήρος. Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται και σε χώρο στον Ι.Ν.  Αγίας Φωτεινής, όπως ανακοίνωσε ο Σεβασμιώτατος.  


 
Το δικό του κάλεσμα έκανε και ο Δήμαρχος ο οποίος είχε αυτές τις ημέρες τηλεφωνική επικοινωνία με την Δήμαρχο Μάνδρας. Κάθε βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη είναι πολύτιμη, σημείωσε ο κ. Καλαντζάκη.


 
Τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο Δήμαρχος ευχαρίστησαν τους εθελοντές από τον ΕΕΣ. ΕΔΙΚ, Πρόσκοπους και Οδηγούς για την εθελοντική τους βοήθεια.