Μηχάνημα ανύψωσης ασθενών στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α από τον Εθελοντιακό Σύλλογο

7:38 π.μ. - Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016
07:04 π.μ. - Δευ, 11/38/2016
Image: Μηχάνημα ανύψωσης ασθενών στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α από τον Εθελοντιακό Σύλλογο

Σε μια ξεχωριστή κίνηση που μαρτυρά ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο και τις ανάγκες του και διάθεση αλληλοϋποστήριξης και προσφοράς, σε μια εποχή μάλιστα με αρκετές δυσκολίες και ανάγκες, προχώρησαν τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντιακός, σε συνεργασία με το νπδδ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Θέλοντας να υποστηρίξουν την κάλυψη αναγκών ατόμων με κινητικά προβλήματα, προσέφεραν στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας ένα σύστημα ανύψωσης ασθενών, το οποίο και θα διατεθεί σε άτομο με κινητικές δυσκολίες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
 
Τον βοηθητικό μηχανισμό παρέδωσαν ο πρόεδρος, κ. Χρυσόστομος Κωστόπουλος και μέλη του Εθελοντιακού στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας και συγκεκριμένα στον Αντιπρόεδρο, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, ενημερώνοντας παράλληλα για τον τρόπο απόκτησής του κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας παρουσία του αρμοδίου αντιδημάρχου για θέματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, κ. Μανώλη Φραγκούλη και εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
 
Όπως αναφέρθηκε, υποστηρίζοντας ως σύλλογος διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις και ενισχύοντας το έργο κοινωνικών δομών, κατόπιν συνεργασίας με το συγκρότημα Rock ‘n’ Roll Children και τον τραγουδιστή, Γιάννη Παπανικολάου πρότειναν τη ανάληψη της συγκεκριμένης χορηγίας η οποία υλοποιήθηκε με έσοδα που συγκεντρώθηκαν από συναυλία του συγκροτήματος στις 14 Μαϊου 2016.
 
Αποδεχόμενος την σπουδαία αυτή χορηγία ο αντιπρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κ. Μανώλης Γεωργαλάκης συνεχάρη τον Σύλλογο Εθελοντιακό και τα μέλη του Χρυσόστομο Κωστόπουλο, πρόεδρο, Αντώνη Κιοσέ, αντιπρόεδρος, Νίκο Παγώνη, γραμματέα, Νίκο Κοσιδεκάκη, ταμία, Σπύρο Δένδια, αναπληρωτή ταμία, καθώς και το συγκρότημα Rock ‘n’ Roll Children μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχαριστίες της προέδρου, κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη.
 
Όπως τόνισε πρόκειται για μια αξιόλογη πράξη και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Εθελοντιακού για την ανάληψη της πρωτοβουλίας. Το βοηθητικό μηχάνημα θα διατεθεί μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε δικαιούχο που έχει την εν λόγω ανάγκη, ενώ θα παραμένει στη διάθεση της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.
 
Από το νπδδ
ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α