Μοίρες | Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο - Γέμισε καπνούς η περιοχή

6:23 μ.μ. - Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018
06:04 μ.μ. - Παρ, 27/23/2018
Image: Μοίρες | Φωτιά σε παλιό εργοστάσιο - Γέμισε καπνούς η περιοχή

Τα χειρότερα φαίνεται ότι πρόλαβαν οι πυροσβέστες οι οποίοι κυριολεκτικά ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες στον προαύλιο χώρο ενός παλιού εργοστασίου αναψυκτικών στα Καπαριανά Μοιρών

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες στις 15.50 περίπου το μεσημέρι, στο σημείο όπου ήταν στοιβαγμένα τα κασόνια μέσα στα οποία τοποθετούνται τα μπουκάλια.
 
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των ανδρών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μοιρών οι οποίοι όταν έφτασαν στο εργοστάσιο ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες. Οι δυνατοί άνεμοι όμως τους ανλαγκασαν να ζητήσουν ενισχύσεις κι έτσι οι δυνάμεις έγιναν περισσότερες με τη συνδρομή πυροσβεστών από τον Πύργο αλλά και από το Ηράκλειο. 
 
Η φωτιά πρόλαβε να επεκταθεί  ωστόσο η συντονισμένη επιχείρηση των πυροσβεστών απέτρεψε τα χειρότερα κι έτσι η φωτιά πλεόν βρίσκεται σε ύφεση με τους 16 πυροσβέστες όμως και τα 6 οχήματα που έφτασαν στην περιοχή, να παραμένουν στο σημείο προκειμένου να κατασβεστεί πλήρως η φωτιά.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάτοικοι από τις γύρω περιοχές ενημέρωσαν την ΠΥ λέγοντας ότι έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά κι αυτό διότι στην περιοχή υπήρχαν μαύροι καπνοί. 
 
 
ekriti.gr