Μπαρμπούνης: Στόχος η πρωτιά της Ν.Δ. στο Λασίθι

10:52 π.μ. - Παρασκευή, 7 Απριλίου 2023
10:04 π.μ. - Παρ, 07/52/2023
Image: Μπαρμπούνης: Στόχος η πρωτιά της Ν.Δ. στο Λασίθι

Με απολογισμό έργου ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λασιθίου στον Ηχώ 99,8 - Τι είπε για το ψηφοδέλτιο

Ανακοινώθηκαν και επίσημα το ονόματα των υποψήφιων Βουλευτών της Ν.Δ. στο νομό Λασιθίου εν όψει των εθνικών εκλογών. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου της τη Δ.Ε.Ε.Π(ΠΡΩΗΝ ΝΟΔΕ) Λασιθίου « Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 στο νομό Λασιθίου, αποτελείται από στελέχη εγνωσμένης αξίας, που εδώ και χρόνια έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους τόσο στην πολιτική όσο και στην κοινωνική ζωή του Λασιθίου. Συνδυάζει την εμπειρία και την ορμή της νιότης.

Ευρισκόμενοι την στιγμή αυτή, στην γραμμή της αφετηρίας ενός κρίσιμου και σημαντικού εκλογικού αγώνα, ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Ανδρεαδάκη Κωνσταντίνο, στην κ. Ανδρουλάκη Αναστασία, στην κ. Βλάσση Ελένη και στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Πλακιωτάκη Γιάννη, Καλό Αγώνα και Καλή Επιτυχία.

Η Νέα Δημοκρατία το αμέσως προσεχές διάστημα, θα καταθέσει στους πολίτες το κυβερνητικό της πρόγραμμα για την επόμενη τετραετία, ζητώντας νέα ισχυρή λαϊκή εντολή για την ολοκλήρωση του έργου που ξεκίνησε το 2019. Για να προχωρήσει η χώρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ΤΟΛΜΗΡΑ-ΣΤΑΘΕΡΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ».

Ο κ. Γιώργος Μπαρμπούνης πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π Λασιθίου μίλησε στον Ηχώ 99,8 λέγοντας ότι η συγκρότηση των ψηφοδελτίων είναι μια δυναμική διαδικασία μέσα από την οποία προέκυψε μεταξύ άλλων ότι δυνάμεις πολιτών ή άτομα που είδαν ότι η περίοδος Μητσοτάκη ήταν παραγωγική, ήρθαν κοντά μας. Το ψηφοδέλτιο συνδυάζει και την εμπειρία και την ορμή της νιότης.

Μίλησε στη συνέχεια για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, έκανε αναφορά σε βασικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, τον τουρισμό, την αγροτική οικονομία και σχολίασε δημοσκοπήσεις.

Είμαστε αισιόδοξοι, είπε, για την πρωτιά στον νομό Λασιθίου και στόχος να ξεπεράσουμε τα ποσοστά που πήραμε στις ευρωεκλογές. Στόχος στον νομό Λασιθίου να έχουμε μια ξεκάθαρη νίκη και να συμβάλλουμε στον γενικό αγώνα που δίνει η Ν.Δ. πανελλαδικά, με σκοπό την αυτοδυναμία της Ν.Δ. όχι γιατί είναι αυτοσκοπός αλλά γιατί είναι το εργαλείο ώστε με μεγαλύτερη ευκολία και αποτελεσματικότητα να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας.

Ήδη την τετραετία που πέρασε, ως Ν.Δ μειώσαμε κατά 7 μονάδες την ανεργία, μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ, καταργήσαμε την εισφορά αλληλεγγύης, έγιναν διορισμοί στην παιδεία, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, διπλασιάσαμε πρότυπα και πειραματικά σχολεία, ενισχύσαμε τις ένοπλες δυνάμεις, ενισχύσαμε το ΕΣΥ, κ.α. Ειδικότερα για την υγεία η κυβέρνηση της Ν.Δ., το Υπουργείο υγείας στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.Τα περί ιδιωτικοποίησης της υγείας είναι μυθεύματα. Κανένα από τα 4 Νοσοκομεία δεν θα κλείσει, δεν θα υποβαθμιστεί, τόνισε.

Έκανε ακόμη αναφορά στις πανεπιστημιακές σχολές αλλά και στους εργάτες γης καταθέτοντας τις προτάσεις τους.

Ακούστε εδώ τον κ. Μπαρμπούνη