Μπαρμπούνης: Τιμή για το Λασίθι εάν αύριο η κυβέρνηση έχει δύο Υπουργούς από τον νομό μας

11:18 π.μ. - Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
11:05 π.μ. - Τετ, 31/18/2023
Image: Μπαρμπούνης: Τιμή για το Λασίθι εάν αύριο η κυβέρνηση  έχει δύο Υπουργούς από τον νομό μας

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ στο Λασίθι μιλά στον Ηχώ 99,8 στον απόηχο της επίσκεψης Κ. Μητσοτάκη

Στον απόηχο της χθεσινής επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λασιθίου κ. Γιώργος Μπαρμπούνης μίλησε στον Ηχώ 99,8 τονίζοντας τη σημασία του να ξεκινήσει ο Κ. Μητσοτάκης την περιοδεία του στο δρόμο προς της νέες εκλογές, από την Κρήτη, από τον Νομό Λασιθίου. Θεωρούμε είπε ότι είναι χρήσιμο ο πολίτης να έρχεται σε επαφή με τον πολιτικό και ο πολιτικός να ακούσει τη χαρά, τον προβληματισμό του πολίτη. Υπάρχουν διάφορα εργαλεία επικοινωνίας και ο κάθε πολιτικός τα αξιοποιεί αναλόγως. Η επαφή με τους φορείς έγινε καθ' όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ.

Αναφορικά με το θέμα της υγείας που έθιξε και ο πρόεδρος της ΝΔ στις ομιλίες του, ο Μπαρμπούνης επεσήμανε ότι, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, καμία δομή στον νομό δεν πρόκειται να κλείσει όσο η ΝΔ είναι στην κυβέρνηση. Τώρα εάν θέσεις προκηρύσσονται και δεν καλύπτονται αυτό είναι ένα θέμα και θα πρέπει να εξετάσουμε το ζήτημα για νέα κίνητρα. Η ΝΔ έχει εξαγγείλει στο πρόγραμμά της μεταξύ άλλων καλύτερους μισθούς στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα επομένως και στους γιατρούς. Επίσης 10.000 προσλήψεις γιατρών την επόμενη 4ετία. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι το προηγούμενο διάστημα αναδρομικά γιατροί του ΕΣΥ έλαβαν αύξηση 10%. Είναι δε σημαντικό ότι από το Ταμείο ανάκαμψης εξασφαλίστηκαν πόροι για τις υποδομές των νοσοκομείων του νομού. Επίσης ενδεικτική ήταν η αναφορά του κ. Μητσοτάκη στην Ειρήνη Αγαπηδάκη που είναι από το Λασίθι και συγκεκριμένα από το Παλαίκαστρο και έχει τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ. Το εάν θα αξιοποιηθεί ως Υπουργός Υγείας αυτό είναι απόφαση του κ. Μητσοτάκη την επόμενη μέρα. Θα είναι χαρά και τιμή να έχουν χαρτοφυλάκιο 2 εκπρόσωποι από τον νομό Λασιθίου, σχολίασε ο κ. Μπαρμπούνης

Είπε στη συνέχεια ότι προεκλογικά θα κάνουν ό,τι και στις προηγούμενες εκλογές. Θα προσπαθήσουν δηλαδή να έρθουν σε επαφή με τον κάθε πολίτη. Τιμώντας την εμπιστοσύνη των Λασιθιωτών που για πρώτη φορά έφεραν ως πρώτο κόμμα τη Ν.Δ.

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε κυβέρνηση, ψηφίζουμε πρωθυπουργό, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία, πάμε μπροστά σταθερά, τολμηρά, κατέληξε.