Μπράβο στους εθελοντές... αλλά πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για ένα δήμο καθαρό

12:30 μ.μ. - Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
12:06 μ.μ. - Δευ, 14/30/2021
Image: Μπράβο στους εθελοντές... αλλά πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για ένα δήμο καθαρό

Η αντιδήμαρχος Μ. Ρουμελιωτάκη στον Ηχώ 99,8 για δράσεις καθαριότητας, κόκκινους κάδους και πρόσληψη προσωπικού

Μια σημαντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας της Γρα Λυγιάς πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή μετά από συνεργασία των εθελοντών της ομάδας Protect Ierapetra Seas, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρα Λυγιάς και τη συνεργασία του Δήμου Ιεράπετρας. Συγκεντρώθηκαν αρκετές σακούλες με σκουπίδια και φερτά υλικά, ξύλα, νάιλον θερμοκηπίου, σίδερα, κουτάκια αναψυκτικών, μπουκάλια κλπ. Η αντιδήμαρχος κα Μαρία Ρουμελιωτάκη μιλώντας στον Ηχώ 99,8 θέλησε να συγχαρεί τους νέους που συμμετείχαν και να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν καλώντας παράλληλα τον κάθε έναν από εμάς να βοηθήσουμε ώστε να κρατήσουμε τον τόπο που ζούμε καθαρό. Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια να προετοιμασίας διεκδίκησης 6 Γαλάζιων Σημαιών και πιο συγκεκριμένα, δυο στη πόλη της Ιεράπετρας και από μια σε Αγία Φωτιά, Γρα Λυγιά, Μύρτος, Φέρμα , Μακρύ Γιαλό στο πλαίσιο της οποίας έγινε και η παραπάνω δράσεις και η προσπάθεια θα συνεχιστεί.

hxonews

Στη συνέχεια η κα αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στους κόκκινους κάδους που τοποθετήθηκαν σε δυο σημεία στην πόλη, σταθμό ΚΤΕΛ και έξω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου , λέγοντας ότι η ανταπόκριση ήταν θετική υπενθυμίζοντας ότι όσοι τοποθετούν ρούχα, παπούτσια ή άλλα είδη να φροντίσουν να είναι καθαρά και μέσα σε σακούλες.

hxonews

Τέλος έκανε αναφορά στις ανάγκες της υπηρεσίας σε προσωπικό σημειώνοντας ότι γίνεται προσπάθεια για πρόσληψη 8 ατόμων ώστε να καλυφθούν ανάγκες που είναι αυξημένες λόγω και της τουριστικής περιόδου.

-

φωτογραφίες από Protect Ierapetra Seas