Μύρτος: Ναι, με επισημάνσεις στην πεζοδρόμηση δρόμων είπαν οι κάτοικοι

12:16 μ.μ. - Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020
12:07 μ.μ. - Δευ, 27/16/2020
Image: Μύρτος: Ναι, με επισημάνσεις στην πεζοδρόμηση δρόμων είπαν οι κάτοικοι

Ο πρόεδρος του Μύρτου Α. Παντελάκης στον Ηχώ 99,8 για τις αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης

Η πεζοδρόμηση δρόμων που οδηγούν, από τον κεντρικό δρόμο εντός χωριού προς Τέρτσα, προς το παραλιακό μέτωπο του Μύρτου ήταν αντικείμενο συζήτησης, έντονων πολλές φορές. Σε μια προσπάθεια να επικρατήσει η ηρεμία ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο προχώρησαν την περασμένη Κυριακή σε λαϊκή συνέλευση στην οποία εκτός από κατοίκους παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Γεωργαλάκης Μάνος, Ρουμελιωτάκη Μαρία και Χατζημαρκάκη Χρύσα που έδωσαν απαντήσεις στο πλαίσιο αρμοδιοτήτων τους σε θέματα που τέθηκαν.

Ο κ. Παντελάκης μιλώντας στον Ηχώ 99,8 διευκρίνισε αρχικά ότι είναι σαφές πως θα γίνουν σεβαστές οι θέσεις ΑμεΑ, τα ιδιωτικά πάρκινγκ, ή άλλες ειδικές ανάγκες συγχωριανών. Είπε ακόμη ότι η πεζοδρόμηση κρίνεται αναγκαία για την καλύτερη ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών αλλά και για λόγους πολιτικής προστασίας ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση οχημάτων άμεσης ανάγκης.

Η λαϊκή συνέλευση τάχθηκε υπέρ της πεζοδρόμησης δρόμων, ωστόσο με κάποιες παρατηρήσεις. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν θα σταλούν στις αρμόδιες επιτροπές και το δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση και λήψη οριστικών αποφάσεων. Εξέφρασε τέλος την δυσαρέσκειά του που μόνιμοι επικριτές, όπως είπε δεν παραβρέθηκαν ώστε να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν δημόσια.