Ν. Γιαννικάκης: Η νυν δημοτική αρχή δεν έχει επαφή με την κοινωνία

11:26 π.μ. - Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023
11:09 π.μ. - Τετ, 27/26/2023
Image: Ν. Γιαννικάκης: Η νυν δημοτική αρχή δεν έχει επαφή με την κοινωνία

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γουλιδάκη «Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον» μιλά στον Ηχώ 99,8

Ο κ. Νίκος Γιαννικάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γουλιδάκη «Δήμος Ιεράπετρας - Προοπτική για το μέλλον», μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 για την υποψηφιότητά του και τις θέσεις του για την επόμενη μέρα στον Δήμο. Όπως είπε το κλίμα στον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη είναι πολύ καλό και ο κόσμος τους δέχεται με θέρμη. Αυτό που διαπιστώνει τελευταία από τις συναντήσεις με τους πολίτες είναι ότι ο νυν Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι δεν έχουν επαφή με την κοινωνία, να βγουν να μιλήσουν με τους δημότες, να πιουν μαζί τους έναν καφέ.

Είπε σε άλλο σημείο ότι στο δημοτικό συμβούλιο το κλίμα δεν είναι το καλύτερο και δεν ακολουθούνται πάντα δημοκρατικές διαδικασίες.

Σε ότι αφορά τα θέματα που απασχολούν τους δημότες, στάθηκε στην καθημερινότητα του πολίτη, το κυκλοφοριακό, την κακή κατάσταση των δρόμων με πολλές λακκούβες, την καθαριότητα, την οικονομική κατάσταση του δήμου κ.α.