Ν. Παπαδάκης: Κρίσιμες οι εκλογές στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας την Κυριακή

9:47 π.μ. - Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
09:07 π.μ. - Τετ, 15/47/2020
Image: Ν. Παπαδάκης: Κρίσιμες οι εκλογές στον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας την Κυριακή

Κάλεσμα συμμετοχής από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αγροτικών θεμάτων Δήμου Ιεράπετρας

Θέματα που είχαν να κάνουν με την ανακύκλωση πλαστικών θερμοκηπίων, φορολογία, την διεκδίκηση αποζημιώσεων παραγωγών που επλήγησαν λόγω κορωνοϊού απασχόλησαν την πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικών θεμάτων Δήμου Ιεράπετρας. Η οποία ήταν και η πρώτη μετά τη σύσταση της επιτροπής. Ο Πρόεδρος κ. Νεκτάριος Παπαδάκης μίλησε στον Ηχώ 99,8 για τα ζητήματα που απασχολούν του αγρότες αλλά και τα θέματα που συζητήθηκαν στην Επιτροπή. Ωστόσο όμως όπως είπε εκτός των παραπάνω υπάρχουν και άλλα όπως είναι η ίωση της καστανής ρυτίδωσης για την οποία ως Επιτροπή θα επιδιώξουν την ενημέρωση των παραγωγών.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουλίου. Τονίζοντας ότι είναι σημαντικό ο κόσμος να προσέλθει στις εκλογές και να ενισχύσει με τη συμμετοχή του τον σύλλογο γιατί το Δ.Σ. που θα προκύψει έχει αρκετά θέματα μπροστά του να ασχοληθεί. Η Επιτροπή είναι κοντά στον αγροτικό σύλλογο εκπρόσωπος του οποίο θα συμμετάσχει σε αυτή όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Τέλος έκανε αναφορά στην μουσική βραδιά που θα γίνει την Πέμπτη 16 Ιουλίου με το συγκρότημα του Δημήτρη Παπαδάκη για την οικονομική ενίσχυση συντοπίτη μας του οποίου η επιχείρηση καταστράφηκε από φωτιά στον Κουτσουρά Ιεράπετρας. Η εκδήλωση θα γίνει στην ταβέρνα «Σταυροδοξάρι», η είσοδος θα είναι 10 ευρώ χωρίς φαγητό. Θα γίνει επίσης λαχειοφόρος αγορά. Επιπλέον σε αρκετά καταστήματα έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν.