Ν. Παπαδάκης: Ο Γ. Γουλιδάκης είναι ο ικανότερος να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ιεράπετρας

11:35 π.μ. - Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023
11:10 π.μ. - Τετ, 11/35/2023
Image: Ν. Παπαδάκης: Ο Γ. Γουλιδάκης είναι ο ικανότερος να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ιεράπετρας

Ο Ν. Παπαδάκης από τον συνδυασμό "Δήμος Ιεράπετρας Προοπτική για το μέλλον" μιλά στον Ηχώ 99,8 εν όψει του δεύτερου γύρου εκλογών

Με το βλέμμα στραμμένο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για την εκλογή Δημάρχου Ιεράπετρας, ο κ. Νίκος Παπαδάκης από τον συνδυασμό του Γ. Γουλιδάκη « Δήμος Ιεράπετρας – Προοπτική για το μέλλον» μίλησε σήμερα στον Ηχώ 99,8 παρουσιάζοντας θέσεις του συνδυασμού. Ευχαριστώντας καταρχάς τους πολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους, τόσο τον ίδιο προσωπικά, όσο και την παράταξή τους. Κάνοντας στη συνέχεια το δικό του κάλεσμα για τον δεύτερο γύρο, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε ως συνδυασμός να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή.

Πρόσθεσε πως το πρόγραμμα τους είναι δημοσιοποιημένο προς γνώση των πολιτών, οι περιοδείες συνεχίζονται, τα γραφεία του συνδυασμού είναι ανοιχτά και όποιος επιθυμεί μπορεί να τους επισκεφθεί και να ενημερωθεί. Μίλησε στη συνέχεια για τα προβλήματα της καθημερινότητας όπως καθαριότητα, κυκλοφοριακό, σημειώνοντας ότι, γίνεται π.χ. καθαριότητα στον δήμο αλλά θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι νέες προτάσεις και ιδέες ώστε, αν μπορούμε, να πετύχουμε τον απόλυτο βαθμό. Αυτό είναι κάτι πιο άμεσο από ένα έργο π.χ. για την ύδρευση. Είναι και τα δυο όμως προτεραιότητα. Επιπλέον, υπάρχει ένα πακέτο έργων που θα παραδώσει η δημοτική αρχή και υπάρχουν και έργα που έχουν γίνει. Θέλουμε να τα ξαναδούμε από μια άλλη οπτική γωνία. Δεν λέμε ότι θα τα ξηλώσουμε. Μπορούν όμως να γίνουν κάποιες αλλαγές, κάποιες διορθώσεις, για να είναι πιο προσιτά στον κόσμο και να βελτιωθούν αισθητικά. Από μια νέα δημοτική αρχή, από μια νέα ματιά, με προοπτικές, με άλλη πνοή. Όπου πρώτο από όλα θα μπαίνει το καλό του δημότη, η καλύτερη λειτουργία του δήμου και η ταχύτερη εξυπηρέτησή του ακόμη και ως προς τη διαδικασία των έργων. Ο συνδυασμός του Γ. Γουλιδάκη όπως και του κ. Φραγκούλη όσον αφορά τα στελέχη τους θεωρώ ότι είναι αξιόλογα πρόσωπα, προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, είναι άνθρωποι της δουλειάς, επιστήμονες. Τη διαφορά την κάνει ο επικεφαλής. Αυτός δίνει τον ρυθμό. Εδώ για τον Εμμ. Φραγκούλη δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Για τον Γ. Γουλιδάκη όμως τον οποίο έζησα στην αντιπεριφέρεια Λασιθίου που ήμουν δίπλα του εκείνη την περίοδο, μπορώ να πως ότι είναι πρωτίστως αυτοδιοικητικός, έχει μεγάλη εμπειρία σε διαχείριση θεμάτων στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι άμεσος, γρήγορος, λαμβάνει αποφάσεις ακόμη και ένα έχουν πολιτικό κόστος. Δεν φοβάται να εκθέσει τον εαυτό του σε οτιδήποτε. Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα μας δώσει το βηματισμό και με την καθοδήγησή του να πάμε τον δήμο μπροστά.