Νέα 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ τη Δευτέρα

12:02 μ.μ. - Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019
12:12 μ.μ. - Κυρ, 01/02/2019
Image: Νέα 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ τη Δευτέρα

Σε νέα 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) για την προσεχή Δευτέρα

Σε νέα 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) για την προσεχή Δευτέρα, ενώ η Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) ανακοίνωσε τρίωρη στάση εργασίας, με δυνατότητα επιπλέον κήρυξης τρίωρης στάσης εργασίας από τις κατά τόπους ΕΛΜΕ, με τους εκπαιδευτικούς να διαμαρτύρονται για το σύστημα διορισμών του υπουργείου Παιδείας.
 
Με νέα 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και τρίωρη στάση εργασίας από την ΟΛΜΕ από 11:00-14:00, με δυνατότητα επιπλέον κήρυξης τρίωρης στάσης από τις κατά τόπους ΕΛΜΕ, συνεχίζουν τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου οι εκπαιδευτικοί, μετά τις σημερινές κινητοποιήσεις τους και την επεισοδιακή συγκέντρωσή τους στην Αθήνα.
 
Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλιμακώνουν «δυναμικά τον αγώνα» τους οι εκπαιδευτικοί, όπως είχαν προαναγγείλλει. Όπως αναφέρεται, τα δσ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα και ώρα 15:00, ενάντια στην απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών-προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών, «που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο».
 
 
thepressproject.gr