Νέα έργα στις Κοινότητες Μύθων και Μουρνιών

7:13 π.μ. - Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
07:07 π.μ. - Παρ, 23/13/2021
Image: Νέα έργα στις Κοινότητες Μύθων και Μουρνιών

Την Κοινότητα Μύθων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Υ.Α.Α. κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη

Την Κοινότητα Μύθων επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της Δ.Υ.Α.Α. κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, κ. Γεώργιο Ταυλάκη, στην τοποθεσία «Μαγατζές»,όπου πρόκειται άμεσα να αντικατασταθεί τμήμα μήκους 650m του δικτύου άρδευσης που συνδέει τη γεώτρηση με τον «Απηγανιά» και το «Σελί» και συζήτησαν για την ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά το νέο δίκτυο άρδευσης στον Μαραβγά, καθώς και για άλλα θέματα άρδευσης, που αφενός θα επιτρέψουν στους κατοίκους να αρδεύουν τις καλλιέργειές τους χωρίς προβλήματα και αφετέρου θα δώσουν τη δυνατότητα να αρδευτούν και νέες περιοχές.

Κατόπιν, επισκέφτηκαν την Κοινότητα Μουρνιών, όπου αφού συνομίλησαν με τους κατοίκους για τρέχοντα ζητήματα της Κοινότητας μετέβησαν με τον πρώην Πρόεδρο, κ. Ιωάννη Δαμασκηνάκη, στα σημεία της Κοινότητας που χρήζουν παρεμβάσεων. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημέρωσε, επίσης, τον κ. Δαμασκηνάκη για τη δημοπράτηση του περιφερειακού δρόμου της Κοινότητας, ένα έργο που θα βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια κατά τη διέλευση των οχημάτων και αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων.

hxonews

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Επισκέφτηκα τις Κοινότητες των Μύθων και των Μουρνιών, ώστε να δω και από κοντά τα ζητήματα που απασχολούν τις Κοινότητες, να ανταλλάξουμε απόψεις και να δρομολογήσουμε άμεσες λύσεις. Ύστερα από μια σειρά έργων υποδομής που έχουν ήδη υλοποιηθεί (δεξαμενές ύδρευσης και άρδευσης, νέα δίκτυα, αγροτική οδοποιία κ.α.),ιεραρχώντας τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει και θέτοντας προτεραιότητες επιδιώκουμε, μέσα και από τον προγραμματισμό καινούριων έργων, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ευχαριστώ, τον κ. Ταυλάκη και τον κ. Δαμασκηνάκη για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τον τόπο τους».