Νέα πεντάστερα ξενοδοχεία στην Κρήτη

11:32 π.μ. - Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
11:06 π.μ. - Τετ, 20/32/2018
Image: Νέα πεντάστερα ξενοδοχεία στην Κρήτη

Πράσινο φως άναψε χθες η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης στην ανέγερση νέων ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και στην επέκταση υφιστάμενων τουριστικών συγκροτημάτων

Ειδικότερα, η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κρήτης, στη χθεσινή της συνεδρίαση, ψήφισε ομόφωνα για την κατασκευή δύο ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων στην περιοχή της Γεωργιούπολης. Η μία αφορά σε νέα μονάδα δυναμικότητας 1.048 κλινών, ιδιοκτησίας “Α. Γρυλλάκη και κληρονόμων Γ. Γρυλλάκη”, ενώ η δεύτερη αφορά στην ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου 176 κλινών, εντός Natura, στη θέση “Σοφούλη Οντά” οικισμού Δραμίων, ιδιοκτησίας “Γελασάκης Μον/πη ΕΠΕ”.
 
Θετικά γνωμοδότησε και για την επέκταση και την αναβάθμιση του τουριστικού συγκροτήματος “Out Of Blue Elite Resort”, 5 αστέρων, δυναμικότητας 1.155 κλινών, ιδιοκτησίας “Τ.Σ. Καψή Α.Ε.”, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας δήμου Μαλεβιζίου.
 
Η Επιτροπή επίσης ενέκρινε ομόφωνα την τροποποίηση ΜΠΕ υφιστάμενου ελαιουργείου με πρόταση προσθήκης καινοτόμας μονάδας επεξεργασίας του παραγόμενου κατσίγαρου και διάθεση αυτού για υδρολίπανση παρακείμενων καλλιεργειών, στον οικισμό Αγίου Στεφάνου του δήμου Ιεράπετρας.
 
Τέλος, θετικά γνωμοδότησε για τα έργα “Διευθέτησης χειμάρρου Μιλάτου στη θέση κατασκευής της ΕΕΛ δήμου Νεάπολης, με φορέα έργου τη ΔΕΥΑ Αγίου Νικολάου” και για το «Κέντρο επίγειας εκπομπής ψηφιακής ευρυεκπομπής, της εταιρίας “Digea-Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.”, με κωδική ονομασία “Πόμπια 3006103”, στη θέση “Γριά Βίγλα” στην Πόμπια δήμου Φαιστού».
 
 
neakriti.gr
(φωτογραφία αρχείου)