Νέα συνάντηση σήμερα της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα για το "εντέλλεσθε" Ανδρεαδάκη

12:36 μ.μ. - Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
12:02 μ.μ. - Τετ, 21/36/2024
Image: Νέα συνάντηση σήμερα της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα για το "εντέλλεσθε" Ανδρεαδάκη

Οι επόμενες κινήσεις της επιτροπής

Η κ. Μαρία Κτιστάκη, εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα, μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την χθεσινή αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Σκοπός ήταν να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον διοικητή των νοσοκομείων του Λασιθίου, κ. Ανδρεαδάκη, μέσω ραντεβού, αλλά έγινε γνωστό ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος αποφεύγει τα ραντεβού του. «Με αυτά τα δεδομένα πήραμε την απόφαση να παρουσιαστούμε στο διοικητικό συμβούλιο που μάθαμε ότι θα γινόταν χθες ώστε να μην μπορεί να μας αποφύγει.» Το παρόν έδωσε μια ομάδα από την Επιτροπή Αγώνα από Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο, εκπροσώπηση από τον σύλλογο φίλων Νοσοκομείου και τον πρόεδρο εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Έπειτα ακολούθησε μια αιφνιδιαστική είσοδος στο συμβούλιο ζητώντας να συζητήσουμε σχετικά με το εντέλλεσθε του κ. Αντωνάκη, αναφέρει η κ. Κτιστάκη. «Βασικό μας επιχείρημα αποτέλεσε πως αν δεν πάρει πίσω το εντέλλεσθε θα παραιτηθεί ο κ. Αντωνάκης και κατ’ επέκταση θα εξαντληθεί και η αναισθησιολόγος της Ιεράπετρας με αποτέλεσμα να μείνει το νοσοκομείο της πόλης μας δίχως αναισθησιολόγο.»

Ο κ. Ανδρεαδάκης επέμενε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο καθώς το πρωτεύον ζήτημα για εκείνον είναι να δουλεύει άρτια έστω ένα νοσοκομείο του Λασιθίου και αυτό που φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα είναι το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Επιπλέον, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν 3 νοσοκομεία στο Λασίθι.

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν μπορεί να ανακαλέσει αυτό το εντέλλεσθε όπως είχε ανακαλέσει στο παρελθόν άλλα εντέλλεσθε, ο ίδιος απάντησε πως τότε υπήρχε πίεση από ψηλά.