Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το σκηνικό του καιρού για σήμερα Δευτέρα

7:58 π.μ. - Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
07:12 π.μ. - Δευ, 11/58/2023
Image: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το σκηνικό του καιρού για σήμερα  Δευτέρα

Καιρός :

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά έντονες έως τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο και έως και τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα προβλέπει ο καιρός για την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στη νότια χώρα, καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί από τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές ενώ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί και στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί. Θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ μόνο στα νότια τμήματα του Αιγαίου έως το απόγευμα.

θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -01 (μείον 1) έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα από 05 έως 16 με 18 βαθμούς ενώ στο νότιο Αιγαίο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη την Δευτέρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στα ανατολικά τμήματα έως και τις πρωινές ώρες, σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα ο καιρός στις Κυκλάδες θα βελτιωθεί.

Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.