Νεκρή 8χρονη μαθήτρια στην Κέρκυρα- Παρασύρθηκε από δύο ΙΧ μπροστά στα μάτια της μητέρας της

11:22 π.μ. - Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
11:01 π.μ. - Τετ, 16/22/2019
Image: Νεκρή 8χρονη μαθήτρια στην Κέρκυρα- Παρασύρθηκε από δύο ΙΧ μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τετάρτης μία 8χρονη μαθήτρια, όταν κατά τη διαδρομή του προς το σχολείο, παρασύρθηκε από δύο ΙΧ διερχόμενα αυτοκίνητα, στην περιοχή Βρυώνη στην Κέρκυρα

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παρέσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μάνα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.  
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το παιδί περίμενε στην στάση με την μητέρα του το λεωφορείο για να πάει στο Δημοτικό σχολείο  το 8χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.  
 
Οι δύο οδηγοί του τροχαίου δυστυχήματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατούνται αυτή τη στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Την προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.  
 
Στο σχολείο έχουν μεταβεί  ψυχολόγοι σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή εκπαίδευσης κ. Άνθη για στήριξη στα παιδιά.  
 
 
kontranews.gr