Νέο έργο - Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην πόλη της Ιεράπετρας ύψους 485.000€

9:35 π.μ. - Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021
09:03 π.μ. - Τετ, 24/35/2021
Image: Νέο έργο - Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην πόλη της Ιεράπετρας ύψους 485.000€

Άλλο ένα έργο οδοποιίας πρόκειται να ξεκινήσει να υλοποιείται το προσεχές χρονικό διάστημα

Το έργο «Βελτίωση Δημοτικής Οδοποιίας», προϋπολογισμού 485.074,58€ περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης, συνολικού μήκους 3km, υφιστάμενων αστικών οδών (Δημοκρατίας, Νικηφόρου Φωκά, Παγωμένου, Κόρακα, Λασθένους, Κύπρου, Κοθρή, Αναγνωστάκη, Ιωνίας, Γ πάροδος Φιλοθέου κ.α.) στην πόλη της Ιεράπετρας και σε τμήματα της κεντρικής οδού εντός των οικισμών Κουτσουρά και Μακρύ Γιαλού, όπου διαπιστωμένα, κατόπιν αυτοψιών που διενήργησε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας, παρουσιάζονται προβλήματα.

hxonews

Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης: «Το έργο εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και διευκόλυνσης της προσπελασιμότητας στον Δήμο μας και ειδικά στην πόλη της Ιεράπετρας.

Πέρα από την κατασκευή της Κεντρικής Πλατείας, τις πεζοδρομήσεις, τους ποδηλατόδρομους, τις αναπλάσεις και τις παρεμβάσεις που υλοποιούμε καθημερινά, προχωράμε και σε ασφαλτοστρώσεις κεντρικών δρόμων της πόλης.

Εφαρμόζοντας το πρόγραμμά μας επιδιώκουμε να αλλάζουμε συνεχώς προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης της Ιεράπετρας και αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι στο επίκεντρο της πολιτικής μας βρίσκεται η αναβάθμιση του Δήμου της Ιεράπετρας».